6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sAanmeldformulier leden en vrijwilligers
 
Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier. Gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. 

Vul het formulier online in, en bevestig. Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail met het aanmeldformulier met de belangrijkste gegevens. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen en zonder tegenbericht word je op de wachtlijst geplaatst.

Wanneer er plaats is binnen een team of spelersgroep, zal de desbetreffende coördinator contact met je opnemen. Pas als je plaatsing definitief is geworden, wordt de incasso actief. Voorafgaand aan een incasso ontvang je altijd een factuur.  
 
Inschrijving voor het nieuwe seizoen kan bij junioren na 31 december. Wij raden aan te hebben ingeschreven uiterlijk 1 april. Eind november van het lopende seizoen wordt de hele juniorenwachtlijst (behalve de jongste categorie; de aankomende Benjamins) weer verwijderd. Wil je weer mee loten voor het volgende seizoen moet je je dus opnieuw inschrijven na 31 december. Tussen 1 december en 1 januari is inschrijving voor junioren niet mogelijk. Junioren kunnen worden ingeschreven als ze voor 1 oktober (peildatum KNHB) van het huidige seizoen 5 jaar of ouder zijn of waren. (Het inschrijfformulier accepteert geen jongere kinderen.)

Senioren kunnen het hele jaar inloten en de wachtlijst wordt niet opgeschoond. 

Als je een vrijwilligersfunctie binnen de club hebt moet je ook ingeschreven zijn. Aanmelden vindt plaats via het aanmeldformulier. Kies bij 'lidmaatschap' voor 'vrijwilliger' en geef duidelijk aan welke taak je gaat vervullen. Als je aangemeld staat als vrijwilliger ontvang je gericht die informatie die van belang is voor het uitoefenen van jouw functie.


Soort inschrijving
   
Junior inschrijving
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
   
Scheidsrechterskaart
 
De KNHB verwacht dat alle spelende senioren en A & B jeugd in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart, of deze zo snel mogelijk behalen. De club organiseert cursussen voor leden die geen kaart hebben; zij ontvangen een oproep de cursus (van één of meerdere avonden) te volgen. Trimhockeyleden worden in de gelegenheid gesteld de cursus op een later moment te volgen."

 
Relatie met Athena
   
   
   
Hockey ervaring
   
   
   
   
Jeugd
 
Vul dit gedeelte in als je wil inschrijven als jeugd lid. Ouders/verzorgers moeten hiervoor toestemming geven en van hen wordt ondersteuning bij het team verwacht.

 
   
   
   
   
Vrijwilligers taken
 
Athena is een club waar vrijwilligers werk essentieel is voor het goed functioneren van de club. Daarom verwachten we van leden en ouders van jeugdleden dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Als je je opgeeft als vrijwilliger, vermeld dan duidelijk bij toelichting/opmerkingen voor welke functie je dat doet.

 
   
   
   
   
Automatische incasso
 
Door het terugsturen van het getekende formulier dat je na bevestiging per mail ontvangt geef je HC AthenA toestemming automatisch contributiegelden te incasseren van de door jou opgegeven bankrekening. We gaan uiteraard pas tot incasso over nadat je geplaatst bent en je lidmaatschap bevestigd is.

 

Agenda
21-10  SportWays hockeykampen
27-10  Lunch Dames 1 & Heren 1
2-11  CS+ praktijkmiddag
6-11  categorieleidersoverleg Junioren A tm C
24-11  TD
25-11  Algemene ledenvergadering
26-11  Scheidsrechtersexamen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren