7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sAanmeldformulier leden en vrijwilligers

 

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier. Gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

 

Vul het formulier online in, en bevestig. Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail met het aanmeldformulier met de belangrijkste gegevens. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen en zonder tegenbericht word je op de wachtlijst geplaatst.

 

Wanneer er plaats is binnen een team of spelersgroep, zal de desbetreffende coördinator contact met je opnemen.Pas als je plaatsing definitief is geworden, wordt de incasso actief. Voorafgaand aan een incasso ontvang je altijd een factuur.

 

Juniorenkunnen worden ingeschreven als ze voor 1 oktober (peildatum KNHB) van het huidige seizoen 5 jaar of ouder zijn of waren.(Het inschrijfformulier accepteert geen jongere kinderen). Inschrijving voor de jongste leden (Benjamins) dient voor 1 mei gedaan te zijn om mee te kunnen loten (meestal nodig) voor het komende seizoen. Lotingen/plaatsingen voor andere leeftijdscategorieën zijn overwegend in april en mei; het is dus handig voor 1 april in te schrijven.

 

Als je eenvrijwilligersfunctie binnen de club hebt moet je ook ingeschreven zijn. Aanmelden vindt plaats via het aanmeldformulier. Kies bij 'lidmaatschap' voor 'vrijwilliger' en geef duidelijk aan welke taak je gaat vervullen. Als je aangemeld staat als vrijwilliger ontvang je gericht die informatie die van belang is voor het uitoefenen van jouw functie.Soort inschrijving
   
Junior inschrijving
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
   
Scheidsrechterskaart
  De KNHB verwacht dat alle spelende senioren en A & B jeugd in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart, of deze zo snel mogelijk behalen. De club organiseert cursussen voor leden die geen kaart hebben; zij ontvangen een oproep de cursus (van één of meerdere avonden) te volgen. Trimhockeyleden worden in de gelegenheid gesteld de cursus op een later moment te volgen."

 
Relatie met Athena
   
   
   
Hockey ervaring
   
   
   
   
Jeugd
  Vul dit gedeelte in als je wil inschrijven als jeugd lid. Ouders/verzorgers moeten hiervoor toestemming geven en van hen wordt ondersteuning bij het team verwacht.

 
   
   
   
   
Vrijwilligers taken
  Athena is een club waar vrijwilligers werk essentieel is voor het goed functioneren van de club. Daarom verwachten we van leden en ouders van jeugdleden dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Als je je opgeeft als vrijwilliger, vermeld dan duidelijk bij toelichting/opmerkingen voor welke functie je dat doet.

 
   
   
   
   
Automatische incasso
  Door het terugsturen van het getekende formulier dat je na bevestiging per mail ontvangt geef je HC AthenA toestemming automatisch contributiegelden te incasseren van de door jou opgegeven bankrekening. We gaan uiteraard pas tot incasso over nadat je geplaatst bent en je lidmaatschap bevestigd is.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren