5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 6-_MGL1174.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sFAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 1
 Website  Aantal vragen: 4

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Website
Hoe kom ik aan het e-mailadres van... 
Als je de achternaam weet, dan kun je, wanneer je als lid bent ingelogd, in het linkermenu bij 'Mijn Athena > Zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens. Voor elftalcaptains bij de senioren: je kunt ook via overige teams degenen vinden die in dat team zitten, daar de aanvoerder zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden.

 
Je persoonlijke profiel 
Je profiel is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen (bij 'Mijn Athena > Profiel'). Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt.
Athena heeft standaard bij de instellingen ingesteld dat alle profielen en foto's voor andere leden zichtbaar zijn.

 
Ledennummer of wachtwoord kwijt, vergeten of doet het niet? 
Het ledennummer is te krijgen via een e-mail naar [email protected]. Weet je dit ledennummer wel maar niet je wachtwoord, typ dan wat tekens bij het wachtwoord en volg de instructie.

Kijk - voordat je een e-mail naar ons stuurt - goed of je de juiste tekens hebt ingevuld (hoofdletters of kleine letters. Het kan ook zijn dat je een 0 (nul) in plaats van een O (de letter) hebt getypt. Ook wordt vaak de I (hoofdletter zoals bij Informatie) en de l (kleine letter l zoals in locatie) en de 1 (het cijfer) in het wachtwoord door elkaar gehaald: let hier svp op. Het wachtwoord kan na het inloggen zelf bij 'Mijn Athena > Instellingen' worden gewijzigd.

Lukt het nog niet, volg dan de instructie envervolgens wordt naar het e-mailadres dat de club van je heeft, binnen een minuut je wachtwoord toegestuurd. Heeft de club nog geen e-mailadres, stuur dan een e-mail naar [email protected] met je e-mailadres en je lidnummer. Deze mail moet handmatig worden verwerkt, dus dat duurt langer. Kortom, het is wel heel handig als je, eenmaal ingelogd, meteen je e-mailadres bij  'Mijn Athena > Instellingen' in het systeem zet en je ledennummer onthoudt!

 
Meerdere e-mailadressen 
Als je meer dan 2 e-mailadressen hebt waar de informatie naar verstuurd moet worden, handel je als volgt. In het eerste e-mail veld vul je het adres in waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. In het tweede veld kunnen meer e-mailadressen worden ingevoerd, maar gebruik dan een puntkomma en een spatie (; ) als scheiding tussen de e-mailadressen.

 
Agenda
21-10  SportWays hockeykampen
27-10  Lunch Dames 1 & Heren 1
2-11  CS+ praktijkmiddag
6-11  categorieleidersoverleg Junioren A tm C
24-11  TD
25-11  Algemene ledenvergadering
26-11  Scheidsrechtersexamen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren