4-_MGL7434.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg 6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 8-DSCF2234.jpg 3-_BOF9678.jpg 7-_LEX7026.jpg

Welkom bij KantinA

KantinA: vers, gezond en gezellig!

De KantinA, het clubhuis, de ontmoetingsplek van onze hockeyclub. In het hockeyseizoen is de KantinA nagenoeg zeventig uur per week open om haar leden en gasten te voorzien van de verse en gezonde happen en maaltijden en verfrissende of verkwikkende dranken. We zijn open voor, tijdens en na hockeywedstijden- en trainingen en op momenten dat er een evenement staat gepland. De KantinA Commissie is verantwoordelijk voor de KantinA . De commissie wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers en enkele professionele ondersteuners.

Hieronder informeren wij je graag over de KantinA. Heb je vragen? Mail ons dan!

Vragen over evenementen: [email protected]
Vragen over bardiensten: [email protected]
Algemene vragen: [email protected]

Naast de befaamde broodjes Athena en de Turkse pizza’s kun je in de KantinA ook terecht voor een lekkere en gezonde daghap of een borrelplank.

Borrelplanken
We kennen verschillende soorten gezonde borrelplanken: een plank met verschillende borrelgarnituur (in twee formaten), een plank met de Mighty Meatbal en een plank met Gravad Lax. Verzeker je van zo’n lekkere plank! Stuur een mailtje naar [email protected]

Daghappen
De daghappen word gemaakt door onze chefkok Mattijn. Wekelijks lees je in de Athena-app wat er op het menu staat. Je geniet van onze daghappen in de Kantina of neemt ze warm/koud mee naar huis. Iedere woensdag en vrijdag ben je van harte welkom vanaf 17.00 uur om te dineren bij Athena. Maar het is ook mogelijk om buiten deze vaste dagen met je team of met een kleiner gezelschap te eten in de KantinA. Omdat we met verse ingrediënten werken is reserveren gewenst. Mail dan even naar [email protected].

Evenementen, teamdiners, bbq’s
Onder evenement verstaan wij voor het gemak alles waarbij meer dan 10 leden aanwezig zullen zijn. Denk aan een Thé Dansant, een veteranenfeest, een teamdiner, een toernooi of vergadering. Dus,organiseer je iets op de club? Meld dit dan uiterlijk twee weken van te voren bij Paul Smits via [email protected]. Het liefst natuurlijk eerder in verband met de planning en inkoop. Bovendien heb je dan ook meer kans dat een feest, etentje etc. door kan gaan want dan maken wij de reservering in de agenda.

Tijdens evenementen rekenen we op jouw hulp
Inzet van vrijwilligers zit in de genen van AthenA. Dat is onze kracht. Bij evenementen rekenen we op vrijwilligers om mee te helpen, zowel in de keuken als achter de bar: voorafgaand, tijdens en direct na afloop (opruimen) van het evenement. Alleen met ieders hulp kunnen wij er voor zorgen dat we gezamenlijk en met veel plezier gebruik kunnen maken van de KantinA.

De KantinA commissie bestaat uit:

Bart van Asten (voorzitter)
Paul Smits (evenementen)
Andre van Eijndthoven (assortiment en inkoop)
Rajni Rai (planning bardiensten)
Desiree Booman (penningmeester)
Vacature (facilities en logistiek)

De commissie wordt professioneel ondersteund door Iwan van den Boog en Jan Willem Mulder. Zij zijn verantwoordelijk voor de inkoop, het voorraadbeheer, het opstarten/afsluiten van de zaterdagen en de aansturing van de teams op zondag.
De keuken wordt bemand door Mattijn van Ling. Aan Mattijn de uitdaging om ons te blijven verrassen met heerlijke daghappen, die passen bij HC Athena: gezond en lekker!

Vrijwilligers
De bar draait met name op vrijwilligers:
- Op zaterdagochtend hebben we een pool Barista’s die voor de lekkerste koffie’s zorgen.
- Zaterdagmiddag zwaaien de Barcoördinatoren de scepter, zij sturen dan ouders die een bardienst hebben aan.
- Ouders van jeugdteams draaien op woensdagmiddag, zaterdagenochtend- of middag een bardienst.
- Op zondag worden de bardiensten door de senioren- en veteranen teams uitgevoerd.
- Op de doordeweekse avonden is een pool van barmedewerkers actief achter de bar.

Met ingang van het seizoen 2017/2018 willen we een flexibele pool vrijwilligers werken. Leden die ons, als het nodig is, uit de brand komen helpen. Bijvoorbeeld tijdens evenementen. Kom je ons helpen? Meld je aan voor de KantinA-Alert-App-Groep! Heb je een vraag over je bardienst op woensdagmiddag, zaterdag of zondag? Stuur dan een mail naar [email protected]. Rajni Rai coördineert de planning van de bardiensten.

Kom je ons helpen? 
KantinA is regelmatig opzoek naar nieuwe barmedewerkers, vrijwilligers, barista’s en barcoördinatoren. Ben je nog beschikbaar voor achter de bar of wil je je kennis en deskundigheid inzetten voor de club? Laat het ons dan weten. Stuur een mail naar [email protected].

Tijdens het hockeyseizoen, in de weken als er competitie wordt gespeeld, gelden de volgende openingstijden:
- maandag 16:00 - 23:30 uur
- dinsdag 16:00 - 23:30 uur
- woensdag 13:30 - 23:30 uur
- donderdag 16:30 - 00:30 uur
- vrijdag 16:00u - 23:30 uur
- zaterdag 08:00 - einde wedstrijden
- zondag: uur voor aanvang eerste wedstrijd - uur na afloop laatste wedstrijd

Wanneer de competitie stil ligt (winter- en zomerstop) gelden afwijkende openingstijden. Raadpleeg daarvoor ter zijnde tijd deze site.

Buiten de reguliere openingstijden
Wil jij een bijeenkomst organiseren op een moment dat de KantinA niet geopend is, stuur dan een mail naar [email protected]

Gezamenlijke afspraken
De KantinA: de plek voor onbegrensde mogelijkheden. Toch zijn er een aantal zaken die, vanwege onze faciliteiten en het professioneel bar/keukenpersoneel, absoluut niet kunnen:
- Eigen drank meenemen
- Eigen eten meenemen

Wij hopen dat jullie deze gezamenlijke afspraken zullen respecteren.

Wij hopen dat iedereen met ingang van het seizoen 2017/2018 een eigen bidon meeneemt, dit zodat we de hoeveelheid plasticbekertjes en zwerfafval kunnen verminderen.


 
Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
26-2  Bijeenkomst CLs D
2-3  Hervatting competitie (Jongste) Jeugd
2-3  Klusdag
10-3  Hervatting competitie (jong) senioren &
10-3  Alaafter Party door D15
17-3  TD: door Dames 1
25-3  Commissie avond AthenA
hele agenda

Alle Sponsoren