4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sAthenA Tenue

Algemeen
 • Onze officiĆ«le clubkleding is van het merk Indian Maharadja (IM). Het HC AthenA-logo mag alleen op deze clubkleding gebruikt worden. De kleding wordt exclusief geleverd door Hockey District (https://www.hockeydistrict.nl).
 • Het logo en de naam van de vereniging zijn ontworpen door Jan Erik Fokke. Het gebruik ervan op kleding loopt exclusief via Hockey District en mag dus niet op eigen initiatief ingezet worden.

Wedstrijdkleding
 • De wedstrijdkleding bestaat uit: thuisshirt (rood), uitshirt (donkerblauw), korte broek of rokje (donkerblauw), thuissokken (wit), uitsokken (donkerblauw). 
 • Vanaf de F-jes word je geacht te beschikken over een volledig thuis tenue. Vanaf de E-jes zijn ook het uitshirt en uitsokken verplicht.
 • De wedstrijdkleding van HC AthenA is niet beschikbaar voor sponsoring.
 • Alle competitiewedstrijden worden gespeeld in het thuis tenue. Alleen bij uitwedstrijden wordt het tenue aangepast als shirt en/of kousen qua kleur onvoldoende afwijkt van de tegenstanders (zie overzicht onderaan deze pagina). Tip: neem bij uitwedstrijden altijd beide tenues mee!

Niet-wedstrijdkleding
 • De niet-wedstrijdkleding bestaat uit een: trainingsjack, trainingsbroek en hoodie. Deze zijn beschikbaar voor sponsoring. 
 • Daarnaast is er een HC AthenA after match shirt dat ook beschikbaar is voor sponsoring. Al deze dienen te worden aangeschaft bij Hockeydistrict en moeten van Indian Maharadja zijn.
 • Kledingsponsoring is uitsluitend toegestaan in samenwerking met Hockey District en met kleding van IM. HC AthenA behoudt zich het recht voor om kleding van andere merken te weren. Bij Hockey District is een bestelformulier voor teams beschikbaar dat kan worden opgevraagd via Hockey District of bij Jan Willem Vlug (sponsorcommissie).
 • HC AthenA verplicht dat teams de huidige verenigingssponsoren met respect behandelen en geen excessieve uitingen van particulieren of bedrijven gebruiken die in conflict kunnen komen met de belangen van verenigingssponsoren. Sponsoren worden door teams vooraf aan de sponsorcommissie gemeld. 
 • Het is NIET toegestaan voor teams om een ander kledingmerk dan IM te dragen voor bijvoorbeeld van een Teamtrui of Teamjack (trainingspak). Wij zullen de teams dit verbieden te dragen tijdens trainingen en wedstrijden als dit wel gebeurt.
Wil je graag niet-wedstrijdkleding sponsoren? Lees dan de handleiding voor alle mogelijkheden en praktische zaken. Meld je vooraf ook altijd aan bij de sponsorcommissie om te voorkomen dat er een conflict ontstaat met een bestaande sponsor.

Korting inkoop teams

 • Op trainingspakken geldt bijvoorbeeld een korting van 15% op de winkelprijs en op hoodies 10% van de winkelprijs. Deze kortingen gelden vanaf een afname van 12 stuks per item voor 11-tallen en vanaf een afname van 9 stuks per item voor 8-tallen.
 • Alle kortingen en afspraken zijn op te vragen bij Hockey District of Jan Willem Vlug (sponsorcommissie).

Alle kleding is - evenals andere hockey materialen - verkrijgbaar bij:

Hockey District
Arent Janszoon Ernststraat 865
1082 LN Amsterdam
020 - 7717211
Tenue aanpassen bij uitwedstrijden:

Alliance Kousen
AMVJ Shirt en kousen
Bloemendaal Shirt en kousen
Castricum Shirt


HBS Kousen
Hermes Kousen
Hisalis Shirt
HIC Shirt
Hoorn Kousen
IJburg Shirt en kousen
Leusden Shirt
Magnus Shirt
Mijdrecht Shirt
Myra Kousen
Pinoke Kousen
Qui Vive Shirt
Rood Wit Kousen
Schaerweijde Shirt
SCHC Shirt
Spire Kousen
Strawberries Shirt
Westerpark Kousen
Xenios Kousen

 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
14-6  ROC Sport & Bewegen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren