8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 3-_BOF9678.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg

AthenA Tenue

Athena speelt in een rood/wit/blauw shirt, blauwe broek em rood/witte kousen. 
Het logo is ontworpen door Jan Erik Fokke. Het gebruik ervan op kleding loopt exclusief via PuurHockey en mag dus niet op eigen initiatief ingezet worden.

Alle leden worden geacht in hetzelfde officiĆ«le tenue te spelen. Shirtsponsoring van individuele teams is niet toegestaan. Voor trainingspakken, regenjassen e.d. mogen teams zelf sponsors zoeken. Hou er rekening mee dat er dan een bijdrage aan AthenA van 500 euro verschuldigd is. Voor vragen over kledingsponsoring, neem contact op met de sponsorcie. 

Het tenue is - evenals andere hockey materialen - verkrijgbaar bij:

PuurHockey 
Helmholtzstraat 54B
1098 LK Amsterdam
Telefoon: 020-3624617

Spelregels sponsoring AthenA-kleding

Voor veel teams is er een wens om HC AthenA* kleding van sponsoruitingen te voorzien. Vanuit de club is die sponsoring aan spelregels gebonden. Hieronder staan de spelregels genoemd.

1) Sponsoring van individuele spelers is NIET toegestaan, slechts sponsoring van teams is toegestaan.
2) Het officiƫle clubtenue oftewel de wedstrijdkleding (thuisshirt, uitshirt, broek/rok en kousen) mag NIET bedrukt of gesponsord worden. Uitzondering is het rugnummer - deze mag echter ALLEEN door PUUR Hockey op eenduidige wijze worden aangebracht.
3) Trainingspakken of andere kleding voorzien van de naam HC Athena en/of het HC Athena logo mag ALLEEN bedrukt worden via PUUR Hockey en MOET van het merk Indian Maharadja zijn.
4) Daarmee is het uitdrukkelijk verboden het HC AthenA logo en/of de naam HC AthenA te gebruiken op kleding van andere merken of via andere distributeurs / retailers. Zowel de naam als het logo zijn eigendom van HC AthenA.
5) Teams die niet-wedstrijdkleding willen laten bedrukken, kunnen zich melden bij PUUR Hockey. De sponsor draagt 10% extra af aan PUUR Hockey over de totale aanschafwaarde van de order (dus inclusief de kosten van bedrukking). Deze 10% wordt 1-op-1 doorgezet door PUUR Hockey aan HC Athena als extra sponsoring inkomsten. 

Voor alle duidelijkheid: Trainingspakken van andere merken (dus niet van het merk Indian Maharadja) mogen natuurlijk bedrukt worden met een sponsoruiting. Daar is ieder team vrij in - maar op deze kleding mag dus NIET de naam van HC AthenA en/of het AthenA-logo gebruikt worden! Alleen kleding via PUUR Hockey en van het merk Indian Maharadja is AthenA-clubkleding. 

* HC AthenA verwijst ook naar: AthenA (dus zonder HC), AthenA/Athena of iedere andere combinatie die verwijst naar HC AthenA.
 
Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
27-8  Hockeykamp Athena
1-9  Start competitie Topklasse A en B junior
2-9  Oefenwedstrijden (jong) senioren & veter
3-9  Aanvoerdersbijeenkomst
3-9  Startbijeenkomst Coaches selectie
4-9  Benjamin f/ e 8e oudertrainers
7-9  Coach avond D-jeugd
hele agenda

Alle Sponsoren