3-_BOF9678.jpg 4-_MGL7434.jpg 8-DSCF2234.jpg 5-_MGL7312.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg 6-_MGL1174.jpg

Vrijwilligers

Net als bij zoveel sportclubs is AthenA voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Allereerst is er natuurlijk een bestuur, dat zich volledig vrijwillig inzet om de club draaiende te houden. Maar ook een technische commissie, barcoordinatoren of mensen die verantwoordelijk zijn voor het gebouw en materiaal zijn onmisbaar. En uiteraard zijn er rond het hockeyteam leden of ouders mensen bezig als coach, teammanager of scheidsrechter. Van ieder lid of ouder van een spelend kind bij AthenA wordt verwacht dat je je steentje bijdraagt aan onze vereniging, op welke wijze dan ook.

Vacaturelijst juli 2018

 

Bestuurslid Vrijwilligerszaken

Als bestuurslid Vrijwilligerszaken ben je het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de inzet van leden vanaf het lid worden tot en met het verlaten van de vereniging. Verbinding met en tussen de leden is een sleutelbegrip om vraagstukken tav opvolging op te lossen. Het ‘binden en boeien’ van vrijwilligers is daarin essentieel.

Tijdsbesteding:De tijdbesteding voor reguliere werkzaamheden is circa gemiddeld 8 uur per week.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Luc Spin ([email protected]) of Albin Bronkhorst ([email protected]).

Bestuurslid Breedte Hockey

Vorm geven aan het beleid rondom de breedte-teams hockey voor zowel de jeugd als bij de senioren in samenwerking met andere bestuurslid Hockey.

Tijdsbesteding:De tijdbesteding voor de reguliere werkzaamheden is circa gemiddeld 8 uur per week.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Luc Spin ([email protected]).

Lid Vrijwilligerscommissie

Wij zoeken vrijwilligers die het bestuurslid Vrijwilligerszaken helpen bij het optuigen, verankeren en verder professionaliseren van het vrijwilligersbeleid op HC Athena. Het helpt enorm als je al een netwerk hebt op Athena waaruit je kunt putten, maar met veel nieuwe leden jaarlijks dient er ook een ‘vrijwilligersstructuur’ opgezet te worden. Personen met een HR-achtergrond of affiniteit daarmee zijn ook zeer welkom in deze commissie.

Tijdsbesteding:De tijdbesteding voor de reguliere werkzaamheden is circa gemiddeld 2 uur per week.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Albin Bronkhorst ([email protected]).

Sponsor Commissie- Coördinator ‘Vriendenclub van HC Athena’

Iemand die zich wil bezighouden met de werving van nieuwe Vrienden en leuke Events bedenkt en organiseert voor de Vrienden van HC Athena.

Tijdsbesteding: Ledenwerving + 3 events per jaar organiseren voor de Vriendenclub

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Markus Leineweber ([email protected]).


Commissielid Sponsorcommissie – werving Sponsoren

Werkzaamheden: vooral het werven van nieuwe Sponsoren

Tijdsbesteding: gemiddeld 2 uur per week

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Markus Leineweber ([email protected]).

Scheidsrechterscommissie

Voor het verzorgen van 4 scheidsrechterscursussen per seizoen

Tijdsbesteding gemiddeld 1 uur per week die in eigen tijd verzorgd kan worden plus ongeveer 2 uur op de examenavonden zelf.

Kantina Commissie

Barmanager (betaald)

Ben of ken jij de horecaprofessional die de scepter komt zwaaien in de KantinA van de snelst groeiende hockeyclub van Amsterdam?

De barmanagers zijn verantwoordelijk voor de aansturing van het barteam van vrijwilligers. Daarnaast zorgen ze voor de inkoop, planning en voorbereiding van dagelijkse werkzaamheden en evenementen achter en rondom de bar. De barmanagers werken in het hockeyseizoen afwisselend in het weekend en op weekdagen. Gemiddeld zo’n 20-30 uur per week.

We zijn op zoek naar een horecaprofessional die AthenA graag helpt haar gezonde sportkantinA verder te professionaliseren. Die affiniteit heeft met sportverenigingen. Iemand die zichtbaar geniet van het bouwen van sfeer en zich graag omringt met de vele enthousiaste vrijwilligers, de ruim 2.000 leden en de vele bezoekers van de hockeyclub. De vergoeding voor deze functie is marktconform.

Commissielid Techniek

Een handige teamspeler die oog houdt op de hardware, de materialen etc. van de KantinA.

Commissielid Planning

De spil in het web als het gaat om de planning van barmanagers, barmedewerkers, en vrijwilligers: bar coördinatoren, barista’s en bardiensten.

Barista’s

Passion for Coffee. Bemannen van de koffiemachines op zaterdagochtenden en produceren van de heerlijkste koffiespecialiteiten. En we zorgen voor een opleiding!

Barcoördinator

De coördinatoren die zaterdagmiddag de scepter zwaaien in de KantinA.

Barteammember

Enthousiaste leden en ouders die het leuk vinden om af en toe de bar te bemannen op vaste of oproepbasis.

Afwashulp (Betaald)

Afwassen in de keuken en algemene ondersteuning.

Barmedewerker (Betaald)

Zelfstandig kunnen runnen van de bar of tijdens TD’s de barmanager ondersteunen.

Geïnteresseerd of ontvang je graag meer info? Neem dan contact op met de categorieleider of met de KantinA commissie. Mail[email protected]of bel met Bart van Asten 06-48.756.756.

Lustrum commissie

20 april 2019 bestaat Athena 15 jaar, dat is een reden voor een feestje! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die het 3e lustrum van Athena gaan organiseren (half april).

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Luc Spin ([email protected]).

Commissielid en penningmeester -Accommodatie Commissie

De Accommodatie Commissie bestaat nog niet en zoekt daarom nieuwe leden. Er gebeurt zoveel op Athena dat even aangepakt moet worden. De Klusdagen (2x per jaar) moeten bijvoorbeeld georganiseerd worden voor een groep handige ouders of senioren, met BBQ natuurlijk. Maar ook zaken die op het complex beter/anders moeten zoals de inrichting van het buitenterrein / terras, de velden etc moeten bedacht en aangepakt worden.

Ben je een teamplayer, wil je graag een bijdrage leveren aan het hockeyplezier van onze leden, meld je dan aan bij de categorieleider of Jan Erik Piepot ([email protected]). In de Accommodatie Commissie zijn verschillende rollen te vervullen; in een gesprek kunnen we verkennen wat bij je past.

Communicatie Commissie

Voorzitter/Eindredacteur

Werkzaamheden:Nieuwsbrief opstellen, schrijven en plaatsen van stukken voor de website. Meedenken op welke manier Athena leden zo goed mogelijk kan informeren

Tijdsbesteding: Gemiddeld 1 uur per week

Redacteurs
Werkzaamheden:helpen de eindredacteur, schrijven stukken voor nieuwsbrief

Tijdsbesteding: Gemiddeld 1 uur per week

Social Media coördinator

Alles wat te maken heeft met social media

Tijdsbesteding: Gemiddeld 1 uur per week

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Elsa Jonker ([email protected]).

Evenementen Commissie

Coördinatoren Evenementen

Coördineren van evenementen zoals sinterklaas, hockeykampen en KNHB evenmenten.

Vrijwilligers koppelen aan event en briefing geven over event. Link contacten leggen/onderhouden naar vrijwilligers ; spin in het vrijwilligersnetwerk web. Samenwerken met verschillende commissies .

Tijdsbesteding: 1uur per week

Commissielid evenementen commissie

Het ondersteunen van evenementen die gedurende het jaar op Athena plaatsvinden

Tijdsbesteding: 2 uur per maand

Coördinator Toernooien

Het gaat om het coördineren van toernooien: data vaststellen, samenstellen organisatie team per toernooien de link leggen naar commissies; briefing geven aan degene die de toernooien gaat organiseren; spin in het web.

Tijdsbesteding: 2uur per maand - in maanden april tm juni 2 uur per week

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Elsa Jonker ([email protected]).


 
AthenA 'Toffe peer trofee'
Traditioneel wordt tijdens het vrijwilligersdiner dat 1 keer per jaar gehouden wordt de 'Toffe peer trofee' overgedragen aan de activiteit & vrijwilliger(s) van het jaar. De houder van de trofee mag steeds de winnaar voor het volgende seizoen kiezen.

De AthenA Toffe peer-en:
2017 - Aad Kruijswijk en Johan Andeloe. Aad vanwege de Klusdagen, ook traint hij ook al jaren de E-jeugd op vrijdag en zijn vele creatieve ideeën in het clubhuis van zijn hand. Johan is al jaren lid van de Materiaalcommissie en levert vele hand- en spandiensten bij evenementen.
2016 - Sophie Post en Laura de Wilde: Sophie zeer actief jeugdlid, jeugd bestuur en Laura jarenlang spin in het web achter de schermen bij KantinA (moeder en dochter)
2015 - Maud van Aalderen & Rinke Hilbrandie, vanaf de oprichting zeer actief in vele functies, o.a. beiden in de Lustrumcommissie
2014 - Leoni Fintelman, Ledenadministratie
2013 - Gabrielle Luhrman, aanvoerder van TC Jeugd en het Jeugdplan
2012 - Charles Dams, Suzanne Kieft, wedstrijdsecretarissen 'pur sang-hockey'
2011 - Sjoerd Gerbrandy, innovatieve rol in de scheidsrechterscommissie
2010 - Saskia Moolhuijzen, Mohammed Lazizi, Robert van Battum, Rosanne Braak, Rijmert Los, Rik van Dolderen, zaterdag G-hockey plezier
2009 - Rob Hulsboch, digitale vormgeving
2008 - Jan Willem Fuhring, Bastiaan Vlierboom, Rik van Dolderen, Marijn den Breejen, Mik Rijnhart, bedenken en bouwen
2007 - Ineke Weijer, fluiters bellen
2006 - Henk Hospers, feesten en partijen
2005 - Fleur van Heek, Tanja Schouws, opzetten KantinA
 
Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
21-1  Commissie-Avond
2-3  Hervatting competitie (Jongste) Jeugd
2-3  Klusdag
10-3  Hervatting competitie (jong) senioren &
10-3  openings TD
24-3  TD
7-4  TD
hele agenda

Alle Sponsoren