stadion.jpg sproei.jpg Untitled.jpg handtekeningen.jpg hp2014-4.jpg

G-Hockey

G-hockey? Wat is dat? vroeg iemand laatst aan mijn dochter. ‘Gewoon hockey’ was haar antwoord. En zo is het. Gewoon heel veel plezier en heel veel zin om te hockeyen. Toch kan het bij G-hockey voorkomen dat het niet zo snel gaat of dat de concentratie net op iets anders gericht is. Binnen het team de normaalste zaak van de wereld.

                         

G-Hockey is voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar die wil hockeyen maar niet mee kan komen met een 'normaal' team. Het is voor kinderen die moeilijk lerend zijn, op het SBO zitten, ASS hebben of om een andere reden niet bij gewoon hockey passen. Er is veel plezier en de kinderen voelen zich verbonden met elkaar. Toch worden aan G-hockey ook eisen gesteld. Je leert de techniek en past deze toe, je doet actief mee als je opgesteld bent, je speelt samen en je wilt winnen! Net Gewoon hockey dus!

 Lijkt het je wat? Doe mee met onze wekelijkse trainingen op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij hockeyclub AthenA op veld 3A of meld je aan via [email protected]. Meer informatie via [email protected]  
Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
25-11  Klusdag 25 november
25-11  Sinterklaas op AthenA
25-11  Feestelijke opening veld 3
26-11  AthenA pre-Winter Party
27-11  ALV
28-11  Scheidsrechters examen
28-11  Zaalbriefing clubscheidsrechters
hele agenda

Alle Sponsoren