2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 6-_MGL1174.jpg 8-DSCF2234.jpg 1-_BOF9640.jpg 3-_BOF9678.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTrimhockey

Athena biedt ook trimhockey (M/V) aan, op maandagavond van 20.30 u-22.15 u.

In principe 52 weken per jaar: zo veel hockey als je zelf wil!

Op de maadagavond traint een groep mannen en vrouwen, onder leiding van een (of meerdere) trainer(s), die je met veel enthousiasme en kennis (nieuwe) techniek en spelvormen aanleren. Fanatiek, maar met respect voor elkaar. Recreatief, maar wel met de wil om te winnen, zeker in het afsluitende partijtje. De meeste trimmers hebben een ver hockey-verleden, hoewel er zich ook nieuwe talenten aan dienen. Leeftijd is veelal tussen de 25 en 45 jaar, terwijl jonger en ouder ook voorkomt. Scheen- en gebitsbeschermers worden aanbevolen. Na afloop wordt er vaak in de kantine nog nagepraat, onder het genot van een drankje.

Trimhockey gaat 52 weken per jaar door, tenzij het veld door sneeuwval onbespeelbaar is, of door regenval blank staat. Behalve deze trainingsavonden is er ook gelegenheid om je op te geven voor wedstrijden tegen trimteams in de omgeving. Ook schrijven we ons in voor toernooien bij andere clubs.  Daarnaast bestaat er gelegenheid om "trimlid plus” te worden: dan kun je ook (maximaal zes) wedstrijden in senioren of veteranen/veterinnen-teams meespelen, zonder echte teamverplichtingen te hebben. 

Je bent van harte welkom om eens een (paar) keer te komen kijken of het wat voor je is; daarna kun je lid worden. Zie hiervoor op de website de verdere gegevens en contributie.

Voor verdere informatie kun je terecht bij Rolf Nijman/Cyriel Reestman via [email protected]  
Agenda
11-2  Coach de coach avond FE jeugd
28-2  Save the date: AthenA Stampotten Dinner
5-3  workshop omgaan met Pubers door Tischa N
25-3  Masterclass "Opbouwen onder press", KNHB
13-6  AthenA D-Toernooi
14-6  AthenA Dag / Kampioenshuldiging
20-6  KNHB Jongste Jeugddag
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren