1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTrimhockey

Sinds oktober 2022 geldt er gezien de grote belangstelling helaas een wachtlijst voor het trimhockey.

AthenA biedt ook trimhockey (M/V) aan, op maandagavond van 20u30 tot 22u15. In principe 52 weken per jaar: zo vaak als je wilt!

Op de maandagavond traint een groep mannen en vrouwen, onder leiding van een (of meerdere) trainer(s), die je met veel enthousiasme en kennis (nieuwe) techniek en spelvormen aanleren. Fanatiek, maar met respect voor elkaar. Recreatief, maar wel met de wil om te winnen, zeker in het afsluitende partijtje. De meeste trimmers hebben een (ver) hockey-verleden, hoewel er zich ook nieuwe talenten aan dienen. Leeftijd is veelal tussen de 25 en 45 jaar, terwijl jonger en ouder ook voorkomt. Scheen- en gebitsbeschermers zijn verplicht. Na afloop wordt er vaak in het clubhuis nog nagepraat, onder het genot van een drankje.

Trimhockey gaat 52 weken per jaar door, tenzij het veld door sneeuwval onbespeelbaar is, of door regenval blank staat. Behalve deze trainingsavonden is er ook gelegenheid om je op te geven voor wedstrijden tegen trimteams in de omgeving. Ook schrijven we ons in voor (trim)toernooien bij andere clubs.  Daarnaast bestaat er gelegenheid om "trimplus” lid te worden: dan kun je ook (maximaal acht) wedstrijden in een seniorenteam op zondag invallen, zonder echte teamverplichtingen te hebben. 

Je bent van harte welkom om eerst een (paar) keer te komen kijken of het wat voor je is; daarna kun je lid worden. Zie hiervoor op de website de verdere gegevens en contributie.

Voor verdere informatie kun je terecht bij Marco de Vries via [email protected]  
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-6  ROC Sport & Bewegen
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren