4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 8-DSCF2234.jpg 9-_MGL7836.jpg 3-_BOF9678.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sWedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat VELD & ZAAL bestaat uit Charles Dams voor de jongste jeugd & junioren (op zaterdag) en Suzanne Kieft voor de (jong) senioren (op zondag). Het wedstrijdsecretariaat is o.a. verantwoordelijk voor het opstellen & publiceren van de wedstrijdschema's, afstemming met de arbitrage commissie, communicatie over competitiezaken met andere clubs, het district & de bond en de verwerking van de wedstrijdformulieren.

Wedstrijdschema Veldcompetitie

Het wedstrijdschema staat minimaal twee weken voor de wedstrijd online. Na publicatie wordt het schema van AthenA niet meer aangepast. Aanvoerders en teambegeleiders kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van uit- en thuis-wedstrijden doorgeven aan de eigen (!) wedstrijdsecretaris. Geef eventuele wensen ruim drie weken van te voren door. Houd er rekening mee dat een verzoek niet altijd gehonoreerd kan worden. Wedstrijden mogen na overleg met de wedstrijdsecretaris en de tegenpartij op een andere datum gespeeld worden, mits deze voor de volgende competitiewedstrijd is gespeeld.


Wedstrijdformulier Veld & Zaal

Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, eenvoudig te openen via de AthenA App. Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coach, teambegeleider, aanvoerder en scheidsrechters een email met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR voor vertrek naar de wedstrijd de spelerslijst in (inclusief eventuele invallers).
2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rond het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.
3) Tot slot moeten BEIDE teambegeleiders/aanvoerders de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis).

NB: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teambegeleiders/aanvoerders! Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, stuur dan een berichtje (sms of app) naar de wedstrijdsecretaris met de reden en de uitslag.

Voor meer informatie over het DWF zie de website van de KNHB.

Afgelastingen Veld & Zaal
Afgelastingen worden door de wedstrijdsecretaris via LISA per email en/of sms doorgegeven aan de betreffende teams en komen tevens op de website. Bij winterse omstandigheden of overvloedige regen wordt aangeraden voor vertrek de website te raadplegen.

Oefenwedstrijden Veld
Velden voor oefenwedstrijden kunnen bij de wedstrijdsecretaris worden aangevraagd. Voor de zaterdagen via de WS jeugd en voor de zondagen via de WS senioren. Elk team is dan zelf verantwoordelijk voor de bemanning van de bar en het fluiten van de oefenwedstrijd. Buiten de herfst- en lentecompetitie speeldagen is de KantinA beperkt geopend. Voor oefenwedstrijden op door-de-weekse middagen/avonden kan de trainingscoördinator worden benaderd.
 
Agenda
3-10  AthenA Dames 1
11-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
12-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
14-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
17-10  AthenA Dames 1
17-10  AthenA Heren 1
31-10  AthenA Dames 1
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren