5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sWedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat van de veldcompetitie bestaat uit Charles Dams voor de jongste jeugd & junioren (zaterdag) en Kees Jan Kortenhoeven voor de senioren (zondag).

Het wedstrijdsecretariaat van de zaalcompetitie (jongste jeugd, junioren & senioren) wordt ingevuld door Sarah Gouwenberg en Nazli Karabenli.

Centrale achtervang voor de wedstrijdsecretarissen veld & zaal is Suzanne Kieft (tevens manager Hockey Organisatie).

Het wedstrijdsecretariaat is o.a. verantwoordelijk voor het opstellen & publiceren van de wedstrijdschema's, afstemming met de arbitrage en kantina commissie, communicatie over competitiezaken met andere clubs, het district & de bond en de verwerking van de wedstrijdformulieren.

Wedstrijdschema Veldcompetitie

Het wedstrijdschema staat minimaal twee weken voor de wedstrijd online (in de app en op de website). Na publicatie wordt het schema van AthenA niet meer aangepast. Aanvoerders en teambegeleiders kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van uit- en thuis-wedstrijden doorgeven aan de eigen (!) wedstrijdsecretaris. Geef eventuele wensen ruim drie weken van te voren door. Houd er rekening mee dat een verzoek niet altijd gehonoreerd kan worden. Wedstrijden mogen na overleg met de wedstrijdsecretaris en de tegenpartij op een andere datum gespeeld worden, mits deze voor de volgende competitiewedstrijd is gespeeld.

Wedstrijdschema Zaalcompetitie

Het wedstrijdschema voor de zaalcompetitie wordt door de KNHB gemaakt en enkele weken voor aanvang van het zaalseizoen centraal gepubliceerd. Je vindt het schema op de website of in de app. Elk team speelt 6 keer 2 wedstrijden in de vorm van een drieluik. Het zaalseizoen start begin december en eindigt medio februari. De jeugd speelt op zaterdag & zondag, de senioren alleen op zondag.

Wedstrijdformulier Veld & Zaal

Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, eenvoudig te openen via de AthenA App. Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coach, teambegeleider, aanvoerder en scheidsrechters een email met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR voor vertrek naar de wedstrijd de spelerslijst in (inclusief eventuele invallers).
2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rond het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.
3) Tot slot moeten BEIDE teambegeleiders/aanvoerders de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis).

NB: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teambegeleiders/aanvoerders! Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, stuur dan een berichtje (sms of app) naar de wedstrijdsecretaris met de reden en de uitslag.

Voor meer informatie over het DWF zie de website van de KNHB.

Afgelastingen Veld & Zaal
Afgelastingen worden door de wedstrijdsecretaris via LISA per email en/of sms doorgegeven aan de betreffende teams en komen tevens op de website. Bij winterse omstandigheden of overvloedige regen wordt aangeraden voor vertrek altijd de website van de ontvangende club te raadplegen voor de meest recente info. Neem svp zelf geen contact op met onze wedstrijdsecretaris of de ontvangende club!

Inhaalwedstrijden Veld
Alle wedstrijden die afgelast zijn, worden automatisch door de KNHB verzet naar de eerstvolgende inhaaldag (zie speeldagenkalenders). Inhaaldagen vallen echter bijna altijd in de schoolvakanties en/of op (of rond) feestdagen. Inhaalwedstrijden mogen echter altijd eerder gespeeld worden als beide teams onderling een geschikte datum & tijd vinden en zelf de arbitrage regelen. Neem hiertoe na de afgelasting zsm contact op met de betreffende wedstrijdsecretaris!

Op AthenA kan er vanwege het volle schema niet tijdens de trainingen worden ingehaald. Wel hebben we elke maan-  en vrijdag ruimte voor inhaalwedstrijden op V1 om 20u (met wedstrijdverlichting). Jeugdteams kunnen in overleg op vrijdagavond vanaf 18u30 inhalen. Voor inhalen op maandag of vrijdag kun je contact opnemen met het Hockeybureau. Daarnaast kunnen jeugdteams, mits er ruimte is, op zondag inhalen en andersom geldt dat seniorenteams, mits er ruimte is, op zaterdag kunnen inhalen. Tot slot kan de wedstrijd ook bij de tegenpartij worden gespeeld als dat meer mogelijkheden biedt. Dit loopt via de wedstrijdsecretaris jeugd of senioren, zie helemaal bovenaan dit artikel voor namen & adressen.

Oefenwedstrijden Veld
Velden voor oefenwedstrijden kunnen bij de wedstrijdsecretaris worden aangevraagd. Voor de zaterdagen via de WS jeugd en voor de zondagen via de WS senioren. Elk team is dan zelf verantwoordelijk voor de bemanning van de bar en het fluiten van de oefenwedstrijd. Buiten de herfst- en lentecompetitie speeldagen is de KantinA beperkt geopend in het weekend.
 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
14-6  ROC Sport & Bewegen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren