5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 6-_MGL1174.jpg 7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 3-_BOF9678.jpg

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat bestaat uit Charles Dams voor de jeugd op zaterdag en Suzanne Kieft voor de senioren op zondag. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen van de wedstrijdschema's, communicatie met andere clubs, de indeling van de velden en de verwerking van de uitslagen en wedstrijdformulieren. 

Het wedstrijdsecretariaat voor de zaal wordt gedaan door Peter Neyssen voor zowel jeugd als senioren.

Wedstrijdschema
Het wedstrijdschema staat circa twee weken voor de wedstrijd online. Na publicatie wordt het schema van AthenA in principe niet meer aangepast. Aanvoerders en teambegeleiders kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van uit- en thuis-wedstrijden doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (s.v.p. niet zelf contact opnemen met de tegenpartij). Geef eventuele wensen minimaal 3 weken van te voren door. Houd er rekening mee dat een verzoek soms niet gehonoreerd kan worden. Wedstrijden mogen na overleg met de wedstrijdsecretaris en de tegenpartij op een andere datum gespeeld worden, mits deze voor de volgende competitiewedstrijd is gespeeld.

Wedstrijdformulier
Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF, te openen via de AthenA app. Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coach, teambegeleider, aanvoerder en scheidsrechters een email met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

1) Vul VOOR de wedstrijd de spelerslijst in (dit kun je dus ook thuis doen).
2) Laat beide scheidsrechters DIRECT NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invoeren (dit gebeurt dus op het veld of in het clubhuis). De eerste scheidsrechter voert alle gegevens in en rond het DWF af waarna de tweede scheidsrechter deze gegevens moet bevestigen.
3) Tot slot moeten BEIDE teams de uitslag en eventuele kaarten bevestigen (dit gebeurt dus ook op het veld of in het clubhuis).

NB: er zijn dus totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teams! Scheidsrechters loggen in op het DWF met hun lid- OF kaartnummer EN de verificatiecode die zij van de teambegeleiding ontvangen. Aanvoerders/coaches/teambegeleiders loggen in op het DWF met hun lidnummer EN wachtwoord. Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, doe dit dan direct bij thuiskomst en in ieder geval voor 20u. Wanneer het DWF maandagavond om 20u nog steeds niet compleet is ingevuld, volgt een boete door de KNHB van 5 euro.

Afgelastingen
Afgelastingen worden door de wedstrijdsecretaris via LISA per email en/of sms doorgegeven aan de betreffende teams en komen tevens op de website. Bij winterse omstandigheden of overvloedige regen wordt aangeraden voor vertrek de website te raadplegen.

Oefenwedstrijden
Velden voor oefenwedstrijden kunnen bij de wedstrijdsecretaris worden aangevraagd. Voor de zaterdagen via de WS jeugd en voor de zondagen via de WS senioren. Elk team is dan zelf verantwoordelijk voor de bemanning van de bar en het fluiten van de oefenwedstrijd. Buiten de herfst- en lentecompetitie speeldagen is de KantinA beperkt geopend. Voor oefenwedstrijden op door-de-weekse middagen/avonden kan de trainers coördinator worden benaderd.
 
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
20-9  AthenA at Night Toernooi (senioren & vet
22-9  Lunch Dames 1 & Heren 1
24-9  Scheidsrechtersexamen
28-9  CS+ praktijkmiddag
29-9  Lunch Dames 1
1-10  Spelregelavond Jongste Jeugd
2-10  Scheidsrechtersexamen
hele agenda

Alle Sponsoren