5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sSponsormogelijkheden

Sponsoren zijn voor HC AthenA van groot belang. Hun betrokkenheid met AthenA, het hockey, de leden, onze visie, missie en ambitie en hun financiële bijdragen, maken dat AthenA nog beter kan presteren, als maatschappelijk verantwoorde vereniging en in de kwaliteit van onze teams en ons hockey.

Als sponsor van AthenA zijn er diverse mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht van het actieve en groeiende ledenbestand van Athene te brengen. Hieronder tref je alle mogelijkheden op een rij.

>>> download hier ons SPONSORBOEK met alle mogelijkheden <<<


 

Vrienden van HC Athena

De Vrienden van HC Athena is onze business club. Verwacht geen mannen in pakken met rokende sigaren, daar zij we bij HC AthenA niet zo van ;-). Elk jaar organiseren we een aantal culturele, sportieve en/of culinaire (netwerk) events waar alle sponsoren en vrienden elkaar kunnen ontmoeten. Om te netwerken of simpelweg voor de gezelligheid. Op dit moment zijn er meer dan 50 sponsoren en vrienden; dus volop gelegenheid om interessante ondernemers te ontmoeten.


Hoofdsponsor

 • De huidige hoofdsponsoren van HC Athena zijn ABN AMRO, Hockey District en The Indian Maharadja. 
 • Onze hoofdsponsoren leveren een substantiële financieel bijdrage aan de club en zijn tevens onze (kennis)partners. Zo faciliteert ABN AMRO gedurende het seizoen diverse hockey clinics voor jeugd en senioren. 


Goud sponsor

 • Als goud sponsor lever je een substantiële financiële bijdrage en voel je je extra verbonden aan de club. Samen bepalen we een pakket op maat dat past bij je bedrijf en de doelen van HC Athena. 
 • Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld een bedrijf dat een veld wil adopteren. En ook de tribune van het hoofdveld zoekt nog een sponsor.
 • Goud sponsor wordt je vanaf een bijdrage van euro 2.000,- per jaar.


Silver sponsor

 • Ook met silver sponsoren bepalen we samen een passend pakket. Wil je graag een event sponsoren of een extra bijdrage leveren aan de opleiding van de jeugd van HC Athena?
 • Silver sponsor wordt je vanaf een bijdrage van euro 1.000,- per jaar.


Brons sponsor (spandoek langs veld)

 • Het 'starterspakket' voor sponsoren. Als brons sponsor ontvang je de volgende exposure: spandoek langs een hockeyveld (360 x 60 cm), logo op alle webpagina's van HC Athena en online vermelding sponsoroverzicht. 
 • Daarnaast wordt je lid van 'Vrienden van HC AthenA' (onze business club).
 • Bons sponsor wordt je voor euro 500,- per jaar; extra spandoeken zijn euro 350,- per jaar. Kijk hier voor de spelregels en praktische afspraken.


Dikke Vriend van HC AthenA

 • Heb je als ondernemer minder behoefte aan exposure voor je bedrijf maar wil je toch HC Athena ondersteunen. Dan heb je de mogelijkheid om Dikke Vriend te worden.
 • Dikke Vriend wordt je voor euro 300,- per jaar. En wordt lid van de 'Vrienden van HC AthenA (onze businessclub). 

 

Kledingsponsor

 • Sponsoring van wedstrijdkleding (thuis of uit shirt) is niet toegestaan bij HC Athena. 
 • Wel is het mogelijk om niet-wedstrijdkleding van teams te sponsoren. Dit zijn trainingspakken, hoodies, regenjassen, sticktassen te bestellen bij onze partner Hockey District en van het merk The Indian Maharadja. Hiervoor mogen teams zelf sponsors zoeken. Voor alle spelregels zie hier of neem contact op met de sponsorcommissie.


Bartering

 • Het is ook mogelijk om HC AthenA te ondersteunen door sponsoring in natura. Zo vult Linnaeus Boekhandel al jaren gratis onze leeshoek. Ben jij de duurzame slager die onze volgende barbecue wil ondersteunen?

 


Natuurlijk staan we altijd open voor eigen ideeën van sponsoren. Voel je dus vrij om ons te benaderen. Samen bedenken we een mooi sponsorplan.

Sponsorcommissie HC AthenA


 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-6  Jong seniorentoernooi “SEA YOU SOON”.
10-6  Diploma uitreiking Atheense school deeln
12-6  ATHENA DAG: een festival voor alle Athen
12-6  Laatste competitie zondag
18-6  Jongste Jeugd Dag
25-6  Athena Familie Hockey Toernooi
9-7  Internationaal B&C toernooi op AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren