2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sSponsor worden

Als uw bedrijf zich met hockey verbindt, dan verbindt u zich met:

  • Een groeiende sport: Hockey is de snelstgroeiende teamsport van Nederland: met een gebalanceerde M/V populatie. In Nederland beoefenen meer dan 250.000 mensen de sport hockey. En de sport groeit nog steeds.
  • Een sterke familiesport: Kenmerkend voor hockey is de grote betrokkenheid van familieleden waardoor een veelvoud van de 250.000 hockeyers deel uitmaakt van 'het hockey'.
  • Een aantrekkelijk segment: "De bevolkingsopbouw had vroeger de vorm van een piramide, met een kleine top en een grote onderlaag. Nu heb je een brede middenlaag, in die groep zit de groei bij het hockey." (socioloog Van Bottenburg).
  • Een innovatieve sport: Hockey innoveert in een hoog tempo om aantrekkelijk te blijven. Dit werd onlangs bij het WK hockey in Den Haag voor een groot publiek het duidelijkst ge├»llustreerd door de 'video referee'. Ook is buitenspel al jaren geleden afgeschaft en de 'self pass' ge├»ntroduceerd waardoor het spel veel sneller en aantrekkelijker is geworden.

Wanneer u zich met HC AthenA verbindt, dan verbindt u zich met:

  • Ambitie & Groei: AthenA is binnen de laatste 15 jaar gegroeid tot de top 15 hockeyclubs in NL. Koploper op gebieden 'Gezonde Sportkantine' en 'Duurzaamheid' binnen hockeywereld (Bron: KNHB), winnaar van 1e Sportpenning Stad Amsterdam in 2011.
  • Duurzaam & Gezond: Clubhuis, zonne-energie, eigen kruiden- en fruitteelt, veel aandacht voor beweging & voeding, sportmedische begeleiding, Gezonde Sportkantine, gratis fruit voor de jeugd, geen frituur, zelfgebakken taart.
  • Amsterdams & Lokaal: Tolerant, eigenwijs, onafhankelijk, divers, lokale inkoop.
  • Inclusiviteit: Iedereen is welkom en iedereen doet mee, Breedtesport, G-hockey, divers pluimage leden, relatie met A'dam Oost, bar- en fluitdiensten niet afkoopbaar.

Kortom, als u AthenA sponsort, dan steunt u een relatief jonge, goed opgeleide populatie met zeer betrokken ouders en senioren. Vooral in De Watergraafsmeer geworteld, met relatief veel creatieve ondernemers onder haar leden.


Heeft u interesse om ook sponsor van AthenA te worden?
Neem dan contact op met de sponsorcommissie of spreek ons aan op HC AthenA, wij zijn daar vaak te vinden.

Sponsorcommissie HC AthenA 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
14-6  ROC Sport & Bewegen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren