9-_MGL7836.jpg 4-_MGL7434.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 2-_BOF9658.jpgVoorlopig trainingsschema jeugd

31-8-2017

Voorlopig trainingsschema jeugd


Het voorlopige nieuwe jeugd trainingsschema is voorbereid en klaar voor het nieuwe seizoen.


Waarom is het schema voorlopig?


Dit heeft een belangrijke reden. Veel van onze trainers zitten nog op school of universiteit en krijgen hun rooster pas begin september. Omdat we graag willen dat alle teams vanaf 4 september kunnen starten, hebben we nu een voorlopig schema gemaakt. In de 2e week van september hebben we inzicht in de roosters en kunnen we een schema maken waarbij we het schema zo proberen te maken dat ieder team in ieder geval één keer zijn eigen trainer/coach training krijgt.

Schuiven met trainingen heeft altijd een sneeuwbal effect. Dus dit kan voor iedereen betekenen, dat er geschoven moet worden in zowel dagen als tijden.


De trainingen zijn nu zo gepland dat er in ieder geval bij de start op iedere training een trainer staat. Veel van onze jeugdtrainers zijn nog niet ingepland. Wij willen graag dat in ons definitieve schema onze jeugdtrainers weer volop worden ingezet. Wij vragen de jeugdtrainers met klem om zo snel mogelijk je rooster door te geven zodat wij jullie kunnen inplannen.


Definitief rooster

Aan het trainingsschema kunnen dus nog geen rechten worden ontleend. Wij verwachten pas eind september een definitief rooster te hebben.

De trainingen voor de jongste jeugd op woensdag tussen 14-16 uur en de instuif-trainingen op vrijdagmiddag staan al wel vast. Voor de E8-tallen geldt dat er rekening moet worden gehouden dat de training op vrijdagmiddag nog kan verschuiven in verband met de roosters van onze jeugdtrainers.Belangrijke uitgangspunten bij het rooster zijn:

  • het rooster wordt gemaakt op basis van de beschikbaarheid van de trainers.

  • het rooster gaat uit van het principe dat de jonge teams vroeg kunnen trainen, de D-jeugd vanaf 16:00 uur en de oudere teams A,B,C vanaf 17:15. We weten dat dit voor sommige kinderen een probleem oplevert in verband met schooltijden. Wij vragen van de kinderen om het zo te organiseren dat ze toch naar hun training kunnen. Eventueel door iets later aan te schuiven. Geef dit wel aan bij de trainer. Indien het niet mogelijk is dan wordt er gezocht naar een andere (gelijkwaardige) training op een ander moment.


Technische training

Wij streven al jaren naar maximaal goede trainingen. Bij de selectie van de 1e en 2e teams hebben we dit jaar geƫxperimenteerd met meerdere teams in circuits technische trainingen te laten doen. Wij hebben dit eveneens uitgeprobeerd met de extra zomertrainingen die in juni/juli zijn gegeven. Wij hebben besloten om het concept door te zetten voor de D en de C teams en daarom staan er 3 teams ingepland op 1 veld onder leiding van meerdere trainers AthenA is bezig om nieuwe trainingen op maat te ontwikkelen hiervoor.
Kantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
23-6  Jongste Jeugddag
29-6  witte rook E-8tallen
29-6  Witte rook meisjes D
30-6  Familietoernooi
30-6  Hockeybitjes happen
1-7  E6-tallen toernooi
14-7  Vrienden B toernooi
hele agenda

Alle Sponsoren