5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpgAanvang seizoen 2017-2018: dames 1

12-9-2017
Nieuwsafbeelding
Na een lange selectieperiode die al voor de zomer begon en een voorbereiding na de vakantie is dames 1 er klaar voor! Laat het nieuwe seizoen maar snel beginnen. Hier een korte update hoe we ervoor staan en wat de plannen zijn van het eerste damesteam van AthenA.

Allereerst hebben we direct na de zomer, samen met heren 1, het voorbereidingstoernooi mogen organiseren. Een erg geslaagd, gezellig en sportief weekend was het met 11 bezoekende teams. Een traditie die we volgend jaar zeker een vervolg geven. Op de foto dames 1, helaas de finale verloren.

Bij aanvang van de competitie is het goed te weten dat er een aantal dingen gaan veranderen. Zo gaat de klasse indeling volgend jaar op de schop. Doelstelling is daarom dit jaar dat we in de top 4 eindigen. Dat deden we afgelopen jaar al, maar dit jaar staat er als beloning de overgangsklasse tegenover! Daar gaan we keihard voor werken.

Goed om te weten dit jaar is dat de KNHB de eerste klasse gaat gebruiken voor een pilot. Vanaf zondag worden shoot-outs genomen na wedstrijden in alle Eerste Klassen voor eerste teams (mannen en vrouwen) die gelijk eindigden. De verliezer van die shoot-outs krijgt een punt, de winnaar een bonuspunt, dus twee punten. Een overwinning in de reguliere speeltijd levert gewoon drie punten op. De verliezer ontvangt geen punten.

Door deze pilot beginnen onze wedstrijden eerder dan normaal, dit seizoen altijd om 12.30 uur!

Ook zal dames 1 dit jaar meedoen aan de Silver cup, meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

Volg dames 1 via facebook @hcathenadames1, hier volgt na elke wedstrijd een kort verslag en houden we jullie op de hoogte hoe het met ons gaat! Alles support dit seizoen is welkom, dus hopelijk tot snel!

Bovenste rij v.l.n.r: Nikki van Rosmalen, Tess van Ommeren, Willemijn van Ernst, Maartje de Nie, Britt Haan

Middelste rij v.l.n.r: Maarten Gehner, Tom de Bruijn, Famke van den Berg, Balou Verhave, Sara Tillart, Catelijne Schoots

Onderste rij v.l.n.r.: Maud Gerbrandy, Anne van Ham, Swaan Janssen, Marleen van Heemstra, Fee Janssen

Niet op de foto: Rebecca Vlug, Daisy Schoofs, Lorraine Odijk

Catelijne SchootsKantina

Daghap  €7,50

Zowel vlees/vis

als lekker vega 

beschikbaar
Reserveren
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
23-6  Jongste Jeugddag
29-6  witte rook E-8tallen
29-6  Witte rook meisjes D
30-6  Familietoernooi
30-6  Hockeybitjes happen
1-7  E6-tallen toernooi
14-7  Vrienden B toernooi
hele agenda

Alle Sponsoren