7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 3-_BOF9678.jpg 5-_MGL7312.jpg 9-_MGL7836.jpg 4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg 8-DSCF2234.jpgVacature Bestuur HC AthenA: Commissaris Vrijwilligers

Nieuwsafbeelding
Per aankomende ALV in juni wil het bestuur van HC Athena het aantal bestuursplekken uitbreiden met een bestuurder voor Vrijwilligers. We zijn daarom op zoek naar een actief lid dat graag een steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

 

Achtergrond

In de afgelopen jaren is HC Athena doorgegroeid naar een top20 hockeyclub in NL met bijna 2.000 leden. Athena is geprofessionaliseerd, met betaalde coaches & trainers, een brede selectie, een mooi clubgebouw en inmiddels 6 velden. Maar de club dreigt ook anoniemer te worden: het blijkt steeds lastiger vrijwilligers te vinden voor de diverse commissies, en veel leden en commissies weten niet meer van elkaar wat ze precies doen. De zogenoemde ‘kleefstof’ of ‘specie’ dreigt te verdwijnen tussen de diverse commissies. Een club als Athena kan niet zonder vrijwilligers. En dat willen we ook niet.

 

De rol

Als commissaris voor Vrijwilligers ben je het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de vrijwillige inzet van leden. Dat begint bij de inschrijving. De onderstaande taken horen bij deze rol, maar zijn niet uitputtend:

·         nadenken over de verankering van vrijwilligerstaken bij de inschrijving van nieuwe leden

·         linking pin tussen de verschillende commissies

·         het aansturen van 1 of 2 vaste vrijwilligers voor het invullen van de diverse commissies

·         werken aan een professionele vrijwilligersstructuur

 

Tijdsbesteding

De tijdbesteding voor reguliere werkzaamheden is circa gemiddeld 8 uur per week.

 

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Luc Spin ([email protected]) of Albin Bronkhorst ([email protected]).


Gerelateerd nieuws

Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
18-6  Startbijeenkomst spelers selectie
18-6  Wiite rookbijeenkomst mb
18-6  informatieavond nieuwe Benjaminouders
19-6  Witte rooksessie Roos & Ryanne E-8
21-6  Witte rooksessie Jongens C
22-6  E-8tallen toernooi AthenA
23-6  E-6tallen toernooi AthenA
hele agenda

Alle Sponsoren