9-_MGL7836.jpg 3-_BOF9678.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 8-DSCF2234.jpg 2-_BOF9658.jpg 6-_MGL1174.jpg 4-_MGL7434.jpgaandacht voor een paar afspraken

Nieuwsafbeelding

Aandacht voor een paar afspraken. Heel veel gaat goed! Sportieve prestaties, we roken(bijna) niet meer op de AthenA-accommodatie, en er liggen bijna geen lege flessen meer in de dug-outs. Kortom genoeg zaken die prima gaan.


Voor een paar zaken vragen we jullie speciale aandacht:


Fietsen en scooters stallen


We zien dit seizoen een toename van het aantal fietsen tegen de hekken van de velden en voor het clubhuis. We verzoeken jullie vriendelijk om fietsen en scooters daar te plaatsen waar ze horen en dat is waar fietsenrekken zijn geplaatst. Rondom het clubhuis worden geen fietsen meer geplaatst behalve in de fietsrekken bij de ingang aan het fietspad of op het terrein naast het atletiek veld. Scooters en bakfietsen worden evenmin bij de ingang van de KantinA geplaatst. Het parkeerveldje richting veld 4 en 6 naast het atletiekveld is bestemd voor scooters, bakfietsen en motoren.

1 uitzondering:

Door de week is het wel toegestaan om fietsen tussen veld 4 en 6 te plaatsen maar niet tegen de hekken ivm veiligheid van spelers. In de weekenden is het niet toegestaan hier fietsen te parkeren.

Heel graag aandacht hiervoor, mede namens FTSA, Woest Zuid, de sportparkbeheerder en de brandweer.


Koffie drinken op het kunstgrasveld

Deze is met name voor ouders van de jongste jeugd. Niets leuker dan op zaterdagochtend je kind te bewonderen met een cappuccino in de hand. Het is echter echt niet toegestaan om met koffie, flesjes drinken, taart het veld te betreden. Buiten de velden stimuleren we deze activiteiten van harte, maar niet op de velden alstublieft. We vragen AthenA-ouders elkaar en ook ouders van bezoekende teams hier vriendelijk op te wijzen wanneer zij de bordjes op de hekwerken (waar dit staat te lezen) per ongeluk gemist hebben.


Veldzaken

Er kan alleen beregend worden binnen de slottijden (schema in KantinA). De reden daarvoor is dat we beperkt water hebben gezien de hoeveelheid velden en de capaciteit van het waterreservoir. Overmatig sproeien veroorzaakt algengroei en daarmee gladde velden, wat we natuurlijk niet willen.

Op zaterdag bedienen alleen de dag-coördinatoren de regenknop.

Op de zondagen is dit aan de teams of coaches.

Verlichting: De verlichting wordt via de centrale Ipad in de KantinA bediend. De aan/uit functie via de telefoon werkt niet meer in verband met storingsgevoeligheid. Let er op als je de laatste bent die het veld verlaat en er wordt niet meer getraind dat je als team de verantwoordelijkheid neemt de lichten uit te doen of laat doen door barmedewerkers.

Ouders aan jullie het vriendelijke verzoek ook jullie kinderen op bovenstaande afspraken te attenderen.

Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt. We wensen iedereen een fijne 2 seizoenshelft!

Hartelijke groeten,

Bestuur HC AthenA


Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
19-8  Hockeykamp Athena
19-8  Start trainingen 2e teams C en 1e en 2e
26-8  Start trainingen Jeugd alle overige team
26-8  Witte Rook Jongens A
27-8  Startbijeenkomst JJ trainers
28-8  ABNAMRO CUP
29-8  ABNAMRO CUP
hele agenda

Alle Sponsoren