8-DSCF2234.jpg 9-_MGL7836.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 6-_MGL1174.jpg 3-_BOF9678.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpgVoorwoord Luc Spin nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsafbeelding

Ik heb vanaf deze plaats wel eens geschreven hoe belangrijk vrijwilligers voor ons zijn - samen maken we de club zoals ze is! - en dat we bij het groter worden van de club ook meer en meer te maken hebben met de " vrijwilligersparadox”. Vaak lijkt het allemaal dik in orde bij Athena (en dat is meestal ook zo) maar dat remt anderen om zich aan te melden of om mee te helpen. Het gaat allemaal al zo goed, waarom zou ik mee moeten helpen? is dan de gedachte. De paradox is: Hoe beter wij het voor elkaar hebben als club, hoe moeilijker wij vrijwilligers vinden en houden om de vereniging nog leuker en beter te maken……..

Vrijwilligersbeleid is daarom essentieel. Jullie zullen de komende tijd via Gabrielle of Muriel er nog heel veel over horen!

Vooruitkijkend kan ik alvast melden dat wij in het 1e weekend van Juli ons Lustrum zullen hebben. Athena bestaat weliswaar op 20 april 15 jaar, maar de Paasdagen en de Meivakantie maakten het onmogelijk om een goede datum te vinden waarop we dit heuglijke feit konden vieren. In aanloop naar begin Juli zullen we daarom een aantal leuke activiteiten houden en waar normaal het Familietoernooi de afsluiter van het seizoen is, zal dat nu het Lustrum van AthenA zijn!

Wat we de komende maanden ook zullen doen is hard door blijven werken aan de voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe Kas. We praten al bijna twee jaar over dit Project (Heren 7 heeft zelf al een Kas-afscheidsfeest gehouden in de oude Kas), maar binnenkort kunnen we dan toch echt starten met de aannemersselectie voor de nieuwe Kas. En, bijna tussen de regels door, kan ik nog iets heel moois melden: Het lijkt erop dat we in staat zijn om vanaf volgende winter in een eigen BLAASHAL te kunnen zaalhockeyen. De eerste enthousiastelingen zijn bezig met de voorbereidingen daarvan, de businesscase wordt nu doorgesproken (zo gaat dat) en over vrijwilligers gesproken: We zoeken dus leden voor de nieuwe Commissie Blaashal! 

Twee mooie en grote projecten dus de komende tijd, spannend!

Tenslotte nog een persoonlijk punt. Aan het einde van het seizoen zal ik afscheid nemen als voorzitter van AthenA. Na meer dan zes jaar is het het echt tijd om het stokje over te dragen. Ik heb met ontzettend veel plezier het voorzitterschap vervult en ik wil alvast vanaf deze plaats enorm veel mensen bedanken voor alle samenwerking de afgelopen jaren en de hulp om de club nog leuker en mooier te maken. Op een aantal punten is dat zeer geslaagd en zichtbaar en, ach, er zullen nog altijd wensen overblijven. Al hoop ik dat twee grote wensen binnenkort (zie boven) ook vervult worden! Ik heb enorm veel vertrouwen in het nieuwe bestuur (mooie mensen!) dat straks met een nieuwe voorzitter de volgende periode van HC AthenaA gaat vormgeven. Ik hoop met net zoveel enthousiasme en plezier als ik heb gedaan en ik wil met name ook jullie, onze leden, bedanken voor vele mooie jaren. "Samen maken we de club zoals ze is” - ik heb het vaak gezegd, maar samen met het nieuwe bestuur maken jullie de club nog mooier dan ze is, wil ik er aan toevoegen. Echt afscheid nemen zal vast later nog volgen, voor nu wens ik jullie een heerlijke tweede seizoenshelft Hockey!


Alle goeds!

Luc Spin

Voorzitter


Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
15-6  Jongste Jeugddag (voor alle F en E teams
18-6  informatieavond nieuwe Benjaminouders
19-6  Witte rooksessie Roos & Ryanne E-8
21-6  Witte rooksessie Jongens C
22-6  E-8tallen toernooi AthenA
23-6  E-6tallen toernooi AthenA
24-6  Algemene ledenvergadering
hele agenda

Alle Sponsoren