4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 8-DSCF2234.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 9-_MGL7836.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTrain met oud-international Maartje Paumen

Nieuwsafbeelding
Train met oud-international Maartje Paumen en Hoofdklasse-spelers Felice Albers & Daan Dekker!
Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays Top hockey dagkamp van 19 t/m 23 augustus 2019 op AthenA kun jij op het veld staan met (oud) Hoofdklasse-spelers Maartje Paumen, Felice Albers & Daan Dekker. Dat wordt te gek!

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als "FIH Best Player of the World". Haar wapen? De sleeppush.

Felice is aanvallende middenvelder van de kersverse landskampioen AH&BC Dames 1! Haar specialisme? Dribbelen! Ze werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Op dit moment speelt ze in Nederlands elftal en doet ze dit jaar mee aan het Europees Kampioenschap.

Daan speelt elke zondag voor Almere Heren 1, zit in Jong-Oranje en het Nederlands zaalteam. Deze verdediger is gespecialiseerd in 1 tegen 1 en staat te trappelen om met jullie het veld op te gaan.

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral tijdens dit Top hockey dagkamp: samen trainen! Wil je met Maartje, Felice én Daan op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/athena?utm_source=club&utm_medium=AthenA&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – vóórdat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Maartje Paumen, Felice Albers & Daan Dekker
Agenda
8-6  bestuursvergadering
1-7  Scheidsrechtersexamen
2-7  ALV
3-7  Scheidsrechtersexamen
6-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
7-7  Scheidsrechtersexamen
13-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren