2-_BOF9658.jpg 6-_MGL1174.jpg 4-_MGL7434.jpg 3-_BOF9678.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sAfscheid Luc Spin

Nieuwsafbeelding
Beste Leden,

Dit is mijn laatste woord van de voorzitter. Ik zit niet zo melancholiek in elkaar dus geen zorgen, ik zal niet teveel terugkijken. Ik heb in ruim zes jaar de vereniging tot verdere bloei zien komen. Wat is er veel gebeurd!

Meer dan de helft van onze huidige leden is in die tijd lid geworden. Dat geeft onze dynamiek aan, onze groei maar ook onze inspanningen om een aantal zaken die we belangrijk vinden toch te behouden.
Nog steeds toetsen we al ons beleid en onze beslissingen aan onze Kernwaarden: Duurzaamheid, Kwaliteit, Betrokkenheid en Eigenheid. Blijkbaar zorgt dat voor veel reuring en energie, maar ook koersvastheid.

Ik ben blij met dat duale spel. Ik schreef er al eens over dat we met elkaar een paar belangrijke, grote stappen hebben kunnen zetten in die zes jaar. Dus, voor zover je dat kunt zijn, kijk ik met tevredenheid terug en draag met heel veel vertrouwen het stokje over aan Katja en de overige bestuurders. Gaat goed komen!

Wat ook nog goed gekomen is, sommigen van jullie weten dat al, is dat we ook dit jaar weer wat verder bouwen aan AthenA en haar plaats op het sportpark. Drie weken geleden zijn we namelijk met de Gemeente Amsterdam tot overeenstemming gekomen over de aanleg van ons derde waterveld! Het slechter wordende Veld 1 (semi-water nu) gaan we in het najaar ombouwen naar een full-waterveld. Dat opent nog meer mogelijkheden voor veel goede en snelle trainingen en wedstrijden. Daar doen we het allemaal uiteindelijk voor. Een mooi kadootje zo aan het einde!

Natuurlijk blijven we verder werken aan AthenA. Vanuit de Vrijwilligerscommissie gaan we zaken rondom het vrijwilligersbeleid volgend seizoen nog veel meer verbeteren. Dat zullen we later allemaal veel beter op hun plek zien vallen, daarvan ben ik overtuigd en daar ben ik happy over. Het gaat zorgen voor nieuwe energie gevat in stevige kaders. Mag ik met je afspreken dat als wij dat goed organiseren, dat jij dan meedoet??

Voldoende bespiegelingen voor nu. De rest is aan het nieuwe team. Ik neem afscheid op de ALV van 2 juli aanstaande. En natuurlijk pas aan het einde van de avond – u zou niet anders willen…

Ik wil heel graag een aantal mensen bedanken. Natuurlijk als eerste Mirjam, Benthe en Max voor hun steun thuis, voor alle avonden dat ik weg ‘moest’ en voor alle begrip in soms lastige tijden. Ik dank ook al mijn (oud) mede-bestuurders die ik in een aantal gevallen in mijn hart heb gesloten. En die ook koersvast bleken te zijn in soms hectische tijden. Dank jullie wel – de club heeft het erg getroffen met zulke bestuurders.

Ook dank aan alle (oud) commissieleden die Athena vooral hebben opgebouwd tot wat ze nu is. U allen bent een HELD voor alle tijd die u ook in de vereniging hebt willen stoppen. Ik heb dat echt altijd zeer gewaardeerd. Dank ook aan alle spelers binnen de Gemeente Amsterdam en de KNHB die ons zoveel mooie dingen hebben gegund en altijd het beste voor hebben gehad met AthenA! Het was prettig werken met zulke belangrijke stakeholders. Dank!

En ook dank aan alle overige betrokkenen in die zes jaar: Van de start van Hockeyclub Diemen tot mijn collega-voorzitters van andere verenigingen en van onze belangrijke leveranciers tot onze fijne sponsoren. Tenslotte wil ik ook de bestuurders van Stichting Acropolis, Woest Zuid en FTSA bedanken. Fijn om onder 1 dak zoveel verschillende activiteiten te organiseren.

Als allerlaatste een groet aan jullie allen. Ik hoop jullie binnenkort gewoon weer langs de lijn te zien. Zonder zaken nog even snel te hoeven regelen, maar gewoon als hockeyliefhebbers onder elkaar. Ik wens jullie en AthenA echt het aller, allerbeste toe. Katja, Roel, Marcel, Ageeth, Roemer, Muriel, Jan Erik en Gabrielle: Heel veel succes en plezier de komende tijd. Dikke zoen!

Tot ziens,

Luc Spin Voorzitter HC AthenA
Agenda
17-4  Thema avond 8-tallen E en D elftal jeugd
18-4  Nieuw bitje nodig?
18-4  Lunch JB1
21-4  Scheidsrechtersexamen
11-5  bestuursvergadering
15-5  Onder voorbehoud clinic Sportways JJ
26-5  Info avond Benjamins aankomend seizoen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren