5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVoorlopig trainingsschema

Het voorlopige nieuwe jeugd trainingsschema is voorbereid en klaar voor het nieuwe seizoen.

Waarom is het schema voorlopig?

Dit heeft een belangrijke reden. Veel van onze trainers zitten nog op school of universiteit en krijgen hun rooster pas begin september. Omdat we graag willen dat alle teams vanaf 26 augustus kunnen starten, hebben we nu een voorlopig schema gemaakt. In de 1e week van september hebben we inzicht in de roosters en kunnen we een schema maken waarbij we het schema zo proberen te maken dat ieder team in ieder geval één keer zijn eigen trainer/coach training krijgt.

Schuiven met trainingen heeft altijd een sneeuwbaleffect. Dus dit kan voor iedereen betekenen, dat er geschoven moet worden in zowel dagen als tijden.

De trainingen zijn nu zo gepland dat er in ieder geval bij de start op iedere training een trainer staat. Veel van onze jeugdtrainers zijn nog niet ingepland. Wij willen graag dat in ons definitieve schema onze jeugdtrainers weer volop worden ingezet. Wij vragen de jeugdtrainers met klem om zo snel mogelijk je rooster door te geven zodat wij jullie kunnen inplannen.

 Definitief rooster

Aan het trainingsschema kunnen dus nog geen rechten worden ontleend. Wij verwachten pas eind september een definitief rooster te hebben.

De trainingen voor de jongste jeugd op woensdag tussen 14-16 uur en de instuif-trainingen op vrijdagmiddag staan al wel vast. Voor de E8-tallen geldt dat er rekening moet worden gehouden dat de training op vrijdagmiddag nog kan verschuiven in verband met de roosters van onze jeugdtrainers.

 Belangrijke uitgangspunten bij het rooster zijn:

Het rooster wordt gemaakt op basis van de beschikbaarheid van de trainers.

Het rooster gaat uit van het principe dat de jonge teams vroeg kunnen trainen, de D-jeugd vanaf 16:00 uur en de oudere teams A,B,C vanaf 17:00. We weten dat dit voor sommige kinderen een probleem oplevert in verband met schooltijden. Wij vragen van de kinderen om het zo te organiseren dat ze toch naar hun training kunnen. Eventueel door iets later aan te schuiven. Geef dit wel aan bij de trainer. Indien het niet mogelijk is dan wordt er gezocht naar een andere (gelijkwaardige) training op een ander moment.


Agenda
3-2  Categorieleider bijeenkomst E-8 tallen
10-2  categorieleider bijeenkomst D
11-2  Trainer & coach avond voor de F en de 6
28-2  Save the date: AthenA Stampotten Dinner
29-2  Workshop
5-3  workshop omgaan met Pubers door Tischa N
21-3  Nieuw bitje nodig?
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren