8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVoorwoord Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsafbeelding

Beste Leden,

 

Na een warme zomervakantie is het gewone leven dan toch echt weer begonnen en daarmee ook de start van een nieuwe hockeyseizoen. Er is veel te verwachten dit seizoen!


Allereerst op hockeygebied. Dames en heren 1 zijn al weer een paar weken in voorbereiding. Beide teams met volledig nieuwe begeleidingsteams en deels nieuwe selecties. We zien veel positieve energie; we gaan nog veel van hen zien en horen dit seizoen!


Ook onze eerste jeugdteams zijn al weer even gestart. Sinds afgelopen week staan alle teams weer op het veld ter voorbereiding van het nieuwe seizoen en het is weer een gezellige drukte op AthenA.


Net voor de zomer passeerden we de magische grens van 2000 spelende leden. Daar zijn we trots op en dat betekent ook dat we goed moeten kijken naar de capaciteit van onze velden. Temeer ook omdat zoals het er nu uitziet veld 1 in het laatste kwartaal van dit kalenderjaar tijdelijk niet gebruikt kan worden omdat dit veld vervangen zal worden door een nieuw waterveld. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Het wordt even passen en meten en onze wedstrijdsecretarissen buigen zich al volop over dit scenario. Een grote verandering voor komend seizoen is dat we overgaan van 2 keer 35 min speeltijd naar 4 keer 17,5 minuten. Ook een ware uitdaging om dit allemaal gepland te krijgen. We gaan daarmee naar nieuwe starttijden voor de wedstrijden dus let goed op hoe laat je moet spelen.


Woensdag 28 en donderdag 29 augustus heeft AthenA het voorbereidingstoernooi "Abn-amro weekend" gehost, en konden toeschouwers genieten van mooi hockey van teams van Amsterdam, Hurley, Huizen en Almere. Het was een gezellige drukte! Dank aan iedereen dit dit mogelijk heeft kunnen maken. En dank aan alle ballenkinderen, sponsoren en Vrienden van AthenA!


Naast alle sportieve inspanningen worden er ook volop voorbereidingen getroffen door diverse commissies. Onder andere de witte rook sessies net voor de zomer hebben diverse nieuwe vrijwilligers opgeleverd voor veel commissies.


AthenA heeft een nieuwe evenementcommissie! Een groep van 10 AthenA leden gaat samen met alle leden en ouders de evenementen het komende jaar op de kaart zetten. Vrijdag 20 september trappen ze af met een nieuwe traditie: het jaarlijkse AthenA at Nighttoernooi voor alle senioren, veteranen en trimmers van AthenA. De aanmeldingen hiervoor lopen storm. Inmiddels heeft al meer dan de helft van alle seniorenteams zich aangemeld.


Voor de jeugd is een zaterdag TD in de maak.


De Kantina heeft een kleine make-over gehad van de zomer. Er hangen nu grote discobollen, er is een verhoging getimmerd, overal staan planten en de entree heeft nu een groot prikbord voor informatie. En dit was slechts het begin; binnenkort meer mooie aanpassingen!


Ook door Hockey District is hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle AthenA-kleding op tijd bij hen in de winkels lag. Ga eens kijken in hun winkel aan de Parnassusweg of bezoek hun winkel aan de Helmholtzstraat in de oude winkel van Puur. Kleding is vanaf nu ook te leasen en beschikbaar via hun webwinkel. 


Maar ondanks alle inspanningen die er dagelijks door zoveel vrijwilligers worden geleverd, missen we op een aantal onderwerpen nog cruciale mankracht. Heb je affiniteit met communicatie, wil je een ICT-project trekken of belangstelling om een bijdrage te leveren aan diverse commissies op het gebied van velden en accommodatie laat het weten, we zitten erom te springen! Stuur gewoon mailtje naar [email protected] en dan zoeken we snel contact met je.


Dit alles lezend kan het niet anders dan weer een geweldig hockey-seizoen worden met veel sportief plezier. Wij als bestuur en ik als jullie kersverse voorzitter, hebben er in ieder geval erg veel zin in!

 

Katja Hoorn


Agenda
6-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
10-8  Sportways hockeykamp op AthenA!
10-8  Start trainingen A1, A2, B1, B2, C1 en C
17-8  Opleiding startende trainers Benjamin/vr
17-8  Start trainingen Jeugd alle overige team
17-8  bestuursvergadering
18-8  Infobijeenkomst Hoofdtrainers/oudertrain
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren