7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 3-_BOF9678.jpg 5-_MGL7312.jpg 8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sAfspraken over veldonderhoud

We doen ons uiterste best om velden goed te onderhouden en dat laatste blijkt een lastige opgave.

Een opgave waar we als club wel veel invloed op hebben. Wekelijks worden de velden mechanisch geveegd en dat gebeurt met een tractor- veegcombinatie. Bij AthenA is dit type onderhoud belangrijk want we hebben veel bomen rond de velden waardoor sneller blad en anders organisch materiaal op de velden komt, zeker in de herfst. Is dat erg? Ja, in zekere zin wel, want hoe meer blad hoe meer algengroei en dan hebben we sneller gladde velden.

Dit vegen van de velden gebeurt idealiter op vrijdag maar soms ook op andere dagen. We zijn namelijk niet de enige club die goed onderhouden velden wil..

Een Absolute voorwaarde voor de Gemeente Amsterdam om te vegen is dat de velden vrij zijn van materialen (doelen,touwen en eventuele andere trainingsmaterialen). Het is namelijk ondoenlijk om als veegcombinatie bestuurder op 5 velden in je eentje doelen te verplaatsen naar de plekken waar ze horen en touwen te verslepen naar de zijlijn.

Daarom doe ik een dringend beroep op alle trainers, coaches, teammanagers en bovenal de teams (dus jij als speler…)
Na de laatste training van de dag worden de velden in wedstrijdsetting achtergelaten!

Dit geldt voor alle dagen en dit doen we niet in de laatste plaats voor de teams en trainers die na jou/jullie de volgendedag een training of een wedstrijd hebben. Beginnen met een training of wedstrijd met het opruimen van spullen van een ander wilecht niemand. Het opruimen na een training ging bij enkele teamsoverigens al heel goed: Heren 1, Dames 1, de Trimhockeyers... zijn voorbeelden hoe het moet.. Dank daarvoor!

Doen we dit niet dan zal de gemeente Amsterdam verzuimen de velden schoon te maken en daar heeft iedereen last van. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat de velden aan het eind van de dag geveegd kunnen worden en we niet aangesproken worden door uitspelende clubs (teams) die klagen over de staat van de velden doordat ze niet geveegd zijn. Erger nog dat een (bonds)scheidsrechter een wedstrijd moet afkeuren wegens te veel blad op de velden.
Agenda
8-6  bestuursvergadering
1-7  Scheidsrechtersexamen
2-7  ALV
3-7  Scheidsrechtersexamen
6-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
7-7  Scheidsrechtersexamen
13-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren