3-_BOF9678.jpg 2-_BOF9658.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 9-_MGL7836.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sFietsen om en rond het clubhuis en de velden

Het is verboden (brom)fietsen te stallen voor de ingang van het clubhuis. Fietsen mogen alleen in de fietsenrekken. (Brom) Fietsen kunnen worden gestald in de ruimte bij de fietsenrekken tussen veld 6 en de atletiekbaan. 

De afspraak geen (brom)fietsen te plaatsen om en rond de velden en voor het clubhuis bestond al. We realiseren we ons dat het overgrote deel van de leden zich hier keurig aan houdt, maar het kan en moet nog veel beter.

Deze regel hebben we niet voor niets want een Clubhuis moet gewoon goed toegankelijk zijn voor hulpdiensten. Daarnaast gaat het ook om de aanblik. Fietsen voor de deur maakt een rommelige indruk en dat willen we thuis ook niet.

Daarnaast hebben we inmiddels ook serieuze schade aan een raam van de pui bij de ingang. Als een (brom) fiets tegen de pui valt dan overleeft een ruit dat niet,ook al kost hij zesduizend euro. Zonde van het geld dat we veel liever in hockey steken.

Vandaar de afspraak: verboden (brom)fietsen te stallen voor de ingang van het clubhuis!

Tevens is het niet toegestaan fietsen om en rond de velden te plaatsen, laat staan vast te zetten aan de omheining van de velden. Iedereen weet nu wel dat ze in de fietsenstalling horen.

Uitzondering: door de week mogen alleen fietsen tussen veld 4 (zandveld) en het veld Stadion de Meer geplaatst worden (echter niet tegen de omheining.)

Ik doe daarbij ook een beroep op de trainers (jullie invloed op spelers om gedrag te veranderen is groot) er op toe te zien dat fietsen niet bij het veld gestald worden.


Agenda
8-6  bestuursvergadering
1-7  Scheidsrechtersexamen
2-7  ALV
3-7  Scheidsrechtersexamen
6-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
7-7  Scheidsrechtersexamen
13-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren