2-_BOF9658.jpg 3-_BOF9678.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 9-_MGL7836.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 8-DSCF2234.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sScheidsrechterscaf├ę voor zaalhockey 29 november

Vrijdag 29 november a.s. organiseert de KNHB een scheidsrechtersavond voor de zaal op AthenA.

Wil je bijvoorbeeld weten hoe de strafcorner in zaalhockey genomen moet worden als er geen keeper op doel staat? Kom dan op vrijdagavond 29 november naar het zaalhockey spelregelcafé op AthenA. Tijdens het spelregelcafé geven bondsscheidsrechters niet alleen uitleg over de aangepaste, maar ook over de bestaande spelregels. Je bent vanaf 19:30 van harte welkom in het Huis van AthenA Woest Zuid ruimte. De presentatie start om 20:00 uur.

 Deze avond is bedoeld voor scheidsrechters, aanvoerders, trainers/coaches, (team)begeleiders en andere ge├»nteresseerden.

Ter herinnering: tijdens de zaalcompetitie ben je als team(manager) zelf verantwoordelijk voor de aanwezigheid van één scheidsrechter tijdens je wedstrijden.

Dit betekent dat er groter beroep verwacht wordt op ouders (met een scheidsrechterskaart) om te fluiten.  Voor ouders wordt er daarom op maandag 2 december op Athena een extra spelregelbijeenkomst georganiseerd. Mocht je dan niet kunnen, of fluit je regelmatig als scheidsrechter, weet je dan van harte welkom tijdens de bijeenkomst op 29 november!

N.B.: Wedstrijden van senioren, A/B junioren teams kunnen eventueel door eigen teamleden worden gefloten. Kortom,  spelers zijn van harte uitgenodigd om aan te schuiven tijdens dit zaalhockeycafé.

Namens de Scheidsrechterscommissie

Sjoerd Gerbrandy

Peter Neyssen

Pieter Hamaker

Jasper van der Eerden


Agenda
8-6  bestuursvergadering
1-7  Scheidsrechtersexamen
2-7  ALV
3-7  Scheidsrechtersexamen
6-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
7-7  Scheidsrechtersexamen
13-7  Sportways hockeykamp op AthenA!
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren