2-_BOF9658.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 9-_MGL7836.jpg 8-DSCF2234.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sDames 1 op stap in Praag

Nieuwsafbeelding

Afgelopen 6 februari was het eindelijk zo ver. De lang naar uitgekeken teamtrip ging van start. Na een lange tijd van onwetendheid wisten we eindelijk die donderdag waar we naartoe zouden gaan. Dit was namelijk een "surprise destination”. We kregen de weken ervoor kleine raadsels en tips over de "Gouden Stad van Europa” en voor velen werd hun vermoeden bevestigd.

Na wat gekloot met het proppen van alle spullen in de handbagage zaten we allemaal in het vliegtuig, sommigen met wat schoenen van anderen. Na een korte vlucht waren we nou eindelijk echt in Praag, maar zoals te verwachten met zo’n grote groep kan het niet dat alles van een leien dakje gaat. Er was een tasje kwijt. Na veel gepraat en gewacht (onder andere van een geduldige taxichauffeur) hadden we al onze spullen bij elkaar. De sfeer was gelukkig al weer snel hersteld na fantastisch nieuws: er is een McDonald’s dicht bij onze verblijfsplek. Na onze sportersmaaltijd bij McDonald’s was het tijd voor de wijnbar. We vonden uiteindelijk een fijn zitplekje naast een piano en een erg enthousiaste Praagse vrouw die uit volle borst meezong. Het duurde niet lang of een van de dames liet haar muzikale talent zien op de piano met een mooie vertolking van Hallelujah; namelijk "Hannahlujah.”

Het was dit weekend zeker niet alleen maar fastfood. Er waren veel teambuildings- en sportactiviteiten. We hebben geleerd hoe iedereen wil worden gecoacht en hoe ze de bal willen ontvangen, we hebben onze top 10 afspraken genoteerd om ze zo op te dreunen wanneer nodig. Nieuwe dingen leren is een groot thema van deze trip, want behalve hockey-gerelateerde teambuildingsactiviteiten hebben we ook een cursus paaldansen en een cursus cocktails maken gedaan.

Naast het bewonderen van de mooie straten en gebouwen van Praag zijn we ook nog de natuur in gegaan voor een wandelingetje en een lesje bergbeklimmen. Het uitzicht vanaf de top was prachtig. Onze laatste sportactiviteit was zeker de zwaarste. Dat was een Bootcamp, gegeven door een van de dames. ‘s Ochtends vroeg stonden we daar dan. Na veel squats en burpees was het tijd om in te pakken en ons klaar te maken voor de reis terug. Die verliep niet zo gesmeerd als de heenreis. De storm Ciara zorgde ervoor dat onze terugreis nu niet een uurtje met het vliegtuig was, maar een halve dag met de Flixbus. Met veel spierpijn van de Bootcamp en met veel zin om weer op het veld te staan reisden we richting huis. Door alle leuke lachmomenten en leermomenten was het een teamtrip om nooit te vergeten.

Stefanie Collignon


Agenda
6-4  bestuursvergadering
17-4  Thema avond 8-tallen E en D elftal jeugd
18-4  Nieuw bitje nodig?
18-4  Lunch JB1
21-4  Scheidsrechtersexamen
11-5  bestuursvergadering
15-5  Onder voorbehoud clinic Sportways JJ
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren