8-DSCF2234.jpg 3-_BOF9678.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg 9-_MGL7836.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sCoronavirus: update 15 maart

Nieuwsafbeelding

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft HC AthenA gehoor aan de adviezen van de KNHB*.

Ondanks dat we begrijpen hoe vervelend deze maatregelen zijn roepen wij al onze leden en betrokkenen op deze adviezen serieus te nemen. Laten we met zijn allen  een steentje bijdragen aan de indamming van het virus.

 

In de praktijk betekent dit voor AthenA tot en met 6 april:

  • geen wedstrijden

  • geen trainingen

  • geen andere (hockey)activiteiten op de velden

  • geen evenementen

  • clubhuis dicht

  • ook eigen initiatieven op het complex van HC AthenA zijn niet toegestaan

 

Wij willen jullie vragen het besluit te respecteren.

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk sport is voor ons allemaal. Vandaar ook dat we onze trainers vragen oefen- en conditie programmaatjes op te stellen die individueel gedaan kunnen worden. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar conditie zo goed mogelijk op pijl houdt. Ons sportpark is weliswaar gesloten.

 

Het bestuur van HC AthenA

 

*De KNHB geeft gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid en heeft besloten alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Meer informatie:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie


Agenda
6-4  bestuursvergadering
17-4  Thema avond 8-tallen E en D elftal jeugd
18-4  Nieuw bitje nodig?
18-4  Lunch JB1
21-4  Scheidsrechtersexamen
11-5  bestuursvergadering
15-5  Onder voorbehoud clinic Sportways JJ
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren