2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 3-_BOF9678.jpg 1-_BOF9640.jpg 9-_MGL7836.jpg 4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sHerstart trainingen Jeugd AthenA

Nieuwsafbeelding

Het heeft even geduurd maar de jeugdspelers mogen het veld weer op!

Er zijn heldere protocollen waar we ons allemaal aan moeten houden dus het vraagt even wat tijd van iedereen om alle nieuwe spelregels goed te leren kennen. Lees onderstaande informatie heel goed door, bespreek het thuis en kom goed voorbereid naar de trainingen.

 

Wat gaan we doen:

 1. We starten komende maandag 4 mei met één training per team per week. Vanwege de voorwaarden waaronder getraind mag worden is het trainingsschema aangepast. Het nieuwe trainingsschema vind je in de app (club-info-trainingsschema) of op de website. Als alles goed verloopt organiseren we binnenkort voor de jongste jeugd mogelijk meer trainingen.
 2. Alleen de ingang via de parkeerplaats is open. Spelers die niet op eigen gelegenheid komen kunnen bij deze ingang worden afgezet en opgehaald.
 3. Alle trainingen en partijtjes worden begeleid door onze betaalde staf waarbij we ervoor zorgen dat teams zoveel mogelijk steeds dezelfde trainer krijgen.
 4. Spelers van de Benjamins en de DEF-categorie kunnen trainen zonder beperkingen. Kinderen uit de ABC trainen met 1.5 meter afstand. Om die reden trainen zij met 1 team op een heel veld. Er is speciale oefenstof ontwikkeld om met deze beperking toch te kunnen trainen.
 5. De Benjamins trainen op zaterdag en in kleinere groepen dan ze gewend zijn. De verschillende groepen benjamins trainen op verschillende tijden (zie trainingsschema). Alle trainingen van de Benjamins zijn in het Stadion (veld 6).
 6. Clubhuis en kleedkamers blijven gesloten. De bar is dus ook gesloten.

 

Spelregels:

 1. Volg op het sportpark de borden en volg de aanwijzingen op van de dagelijks aanwezige Corona-verantwoordelijken. Deze zijn herkenbaar aan de kobaltblauwe vesten met de tekst "WE DO THIS TOGETHER”. De gemeente heeft aangekondigd om streng op naleving van de regels toe te zien. Wij worden dagelijks gecontroleerd of alles volgens onderstaande afspraken verloopt. Gaat het niet goed, dan moeten we de trainingen stoppen.
 2. Trainen is niet verplicht. Je trainer stelt het wel op prijs als je je netjes afmeldt via je eigen team-appgroep. Dat helpt hem of haar bij het voorbereiden van een goede training.
 3. Voordat je van huis gaat: ga naar het toilet en was je handen. De toiletten op AthenA die bereikbaar zijn via de ingang boven aan de glijbaan zijn open, maar alleen voor hoge nood. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt.
 4. Neem zelf een bidon met water mee en zet je naam erop. Bij warm weer, neem meerdere bidons mee.
 5. Op tijd komen is belangrijk, maar in dit geval geldt ook dat (veel) te vroeg komen niet handig is en daarom niet toegestaan. Kom maximaal 10 minuten voor de training aan en vertrek direct na afloop van de training.
 6. Kom in je sportkleren naar de trainingen want het clubhuis is dicht.
 7. Voor de spelers uit de ABC-categorieën: hou je aan de 1,5m afspraak.
 8. Spelers uit de DEF-categorie en benjamins nemen zowel hun AthenA-thuisshirt als hun AthenA-uitshirt (of een rood shirt en een donkerblauw shirt) mee naar de training. Dit omdat de spelers geen hesjes mogen gebruiken.
 9. We vragen ouders en begeleiders om als het even kan hun kind lopend of per fiets naar AthenA te laten komen.
 10. Ouders en begeleiders die hun kind brengen of halen mogen het sportpark niet betreden en zorgen voor 1,5m afstand bij het brengen en halen van de kinderen.
 11. Voor de training verzamelen de spelers op de volgende punten:
  • Train je op veld 1 dan verzamel je aan de korte kant van veld 1 aan de kant van het parkeerterrein;
  • Train je op veld 2 dan verzamel je in het midden van de inloopstrook tussen veld 2 en het veld van De Geuzen;
  • Train je op veld 3 dan verzamel je op het oefenveldje naast veld 3 (=veldje 5);
  • Train je op veld 4 dan verzamel je op het oefenveldje naast veld 4;
  • Train je in het Stadion (veld 6) dan verzamel je in het midden van de strook tussen veld 4 en 6.
 12. Spelers mogen alleen eigen materiaal aanraken, zoals stick en bidon. Ballen worden alleen door de trainer aangeraakt, spelers raken de bal alleen met de stick aan. Ook ander trainingsmateriaal zoals bijvoorbeeld pilonnen wordt alleen door de trainer aangeraakt. Het materiaal wordt regelmatig schoongemaakt.
 13. Teams of spelers die de 1.5 meter niet serieus nemen, worden naar huis gestuurd. Bovendien geldt hier: two strikes is out. Na een tweede verwijdering is voor dat team het seizoen afgelopen.
 14. De hier beschreven aanpak geldt tot 20 mei. Op 12 mei beoordeelt de overheid de situatie opnieuw. Mocht dat tot wijzigingen leiden, passen we onze aanpak daar z.s.m. op aan en informeren we jullie verder.
 15. Spelers met ziekteverschijnselen blijven thuis. Heeft een van de gezinsleden koorts of is hij/zij benauwd, dan blijft de speler ook thuis.

 

Als laatste: het is spelers niet toegestaan om op een ander moment dan de eigen trainingen, op welk moment van de dag of week ook, ons sportpark te betreden. 

 

 

Onze aanpak is in overeenstemming met de richtlijnen van de gemeente, de KNHB, NOC-NSF en de RIVM. We realiseren ons dat we een stevig beroep doen op de verantwoordelijkheid van onze leden en hun ouders en begeleiders maar voorop staat dat de gezondheid en veiligheid van iedereen gewaarborgd moet zijn. We vertrouwen erop dat we dit samen kunnen doen!

 


Mocht je over bovenstaande vragen of opmerkingen hebben dan kun je deze richten aan [email protected].
Sportieve groet,
Het Bestuur van AthenA

 

 

 

 


Agenda
29-9  Scheidsrechtersexamen Junioren
5-10  bestuursvergadering
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
12-10  Sportways hockeykamp op AthenA!
15-10  Nederland Hockey Masters op AthenA
18-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren