3-_BOF9678.jpg 8-DSCF2234.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 6-_MGL1174.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sStart trainingen senioren vanaf maandag 18 mei

Nieuwsafbeelding

Ook onze seniorenteams mogen weer trainen en daar zijn we erg blij mee!

 

Er zijn vanuit de gemeente, de KNHB en het RIVM strikte voorwaarden waar we ons aan moeten houden. Het is van belang dat iedereen dat doet. Vanuit AthenA zijn er, zoals voorgeschreven door de gemeente, tijdens alle trainingen corona-verantwoordelijken aanwezig. Volg aanwijzingen van de corona-verantwoordelijken altijd op. 

 

Hieronder lees je de afspraken die er met ieder team zijn gemaakt:

 

1.    Je mag alleen trainen op het voor jullie gereserveerde tijdstip en veld. Dit trainingsschema wordt zsm gepubliceerd. De trainingen starten vanaf maandag 18 mei.

 

2.    In dit schema is veld 1 ook mee genomen. Dit veld zal naar alle waarschijnlijkheid maandag 18 mei worden opgeleverd. Sta je op veld 1 ingepland, maar is het veld toch nog niet klaar, dan kan je voor nu op de zondag er na trainen. We stemmen dat dan even onderling af.

3.    Je mag met maximaal 20 personen inclusief begeleiders tegelijk op het veld zijn.

4.    Verzamelen mag 10 minuten voor aanvang van de training. Na afloop moeten we iedereen vragen weer naar huis te gaan.

5.    Het clubhuis is op last van de gemeente dicht. Je mag ook niet met zelf meegebrachte drankjes op het terrein blijven.

6.    Bij de invulling van je training houden jullie rekening met de richtlijnen van het RIVM waarvan de belangrijkste regel is dat spelers 1,5 meter afstand houden. Dit betekent dat er geen partijtjes of andere wedstrijdvormen worden gedaan. Laat het ons weten als je tips of oefeningen wilt, want de trainers hebben hier al ervaring mee vanwege de jeugd van 12-18 jaar oud.

7. Alleen de trainer, of 1 persoon per team, raakt het trainingsmateriaal aan. Maak na de training het materiaal schoon. Er staat spray en schoonmaakpapier.

8. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen.

 

Neem voor vragen over de trainingen contact op met [email protected]. Eventuele overige vragen kunnen naar [email protected].

 

Heel veel plezier bij de trainingen!

 

Sportieve groet,

Het bestuur van AthenA


Agenda
29-9  Scheidsrechtersexamen Junioren
5-10  bestuursvergadering
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
12-10  Sportways hockeykamp op AthenA!
15-10  Nederland Hockey Masters op AthenA
18-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren