2-_BOF9658.jpg 7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 8-DSCF2234.jpg 6-_MGL1174.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sInformatie teamindelingen seizoen 20-21 Jeugd

Nieuwsafbeelding

Achter de schermen zijn we bezig met de teamindelingen voor volgend jaar. De teamindelingen zullen geschieden op basis van de verkregen input over het eerste deel van dit seizoen (voor de coronacrisis). Om dit traject zorgvuldig te laten verlopen, is behalve de input van technisch hart, de hoofdtrainers/professionals ook de input als oudercoaches en jeugdcoaches daarbij belangrijk. Deze input is opgevraagd. Daarnaast zijn natuurlijk ook de wensen van de kinderen zelf op sociaal gebied belangrijk. Deze zijn eveneens geĆÆnventariseerd.
 

De teamindelingen worden bekend gemaakt op uiterlijk maandag 29 juni. Voor de ABC 1e en 2eteams geldt dat dan de spelers bekend wordt gemaakt die na de zomer in ofwel het 1e ofwel het 2e team zullen worden ingedeeld. Na de zomer zullen zij gezamenlijk starten. Lees hieronder verder voor hun selectieproces.

 

Selectieproces ABC 1e en 2e teams:

 

Er zijn dit seizoen geen selectietrainingen.

Omdat spelers al lange tijd niet gehockeyd hebben, geen hockeyritme hebben, en er op 1.5 meter moet worden getraind, kunnen we de spelers niet goed beoordelen. Het heeft daarom geen zin om selectietrainingen te houden zoals we die voorgaande seizoenen hielden, die zullen immers een verkeerde weerspiegeling geven van ieders kwaliteiten.

 

Er worden selectiegroepen van 30 (AB) en 28 (C) samengesteld.

Net zoals vorig seizoen maken we per categorie weer een groep die bestaat uit spelers die in het 1e of 2eteam komen. Voor de A en de B zijn dat 30 spelers (2 teams van 15), en voor de C zijn dat 28 spelers (2 teams van 14). De verkregen input van trainers, coaches, het Technisch Hart en categorieleiders, over alle spelers die in aanmerking komen voor de selectieteams van volgend seizoen, is daarbij leidend.

 

Het selectieproces van alle ABC-selectieteams gaat door vanaf 10 augustus.

Net zoals vorig jaar worden de selecties van de selectieteams van de A- en B-categorieƫn na de zomer afgerond. Dit betekent dat de selectiegroepen van 30 bij de A en de B vanaf 10 augustus weer samen gaan trainen. Vanwege de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus hebben we besloten de teamindeling van de selectieteams in de C-categorie ook niet voor de zomervakantie af te ronden, maar het proces van de A- en B-jeugd te volgen. Ook de selectiegroepen van de C-categorie zullen dus op 10 augustus gaan trainen, waarna de definitieve teamindeling volgt. Hierdoor zorgen we ervoor dat er ook voor deze categorie meer tijd is om de definitieve teamindeling te maken. Vanaf 10 augustus hopen we wel weer op een normale manier te kunnen trainen, zodat we spelers beter kunnen beoordelen.

  

We hopen dat het bovenstaande proces voor iedereen duidelijk is. Het uitgangspunt is dat alle spelers op een zo gelijkwaardig en eerlijk mogelijke manier beoordeeld kunnen worden. Mochten er vragen zijn over de teamindeling van alle selectieteams, en/of het selectieproces van de selectieteams, dan zijn alle vragen natuurlijk welkom bij [email protected]

Planning

Vrijdag 12-6: Laatste trainingsdag van het huidige seizoen

Uiterlijk 29-6: Bekendmaking indelingen overige teams en bekendmaking selectiegroepen van 30 (AB)/28 (C)

Maandag 10-8: Start trainingen selectiegroepen ABC 1e/2e teams

Maandag 10 -8 t/m vrijdag 21-8: Trainen & teambuilding door selectiegroepen ABC 1e/2eteams

Maandag 24-8: Start trainingen overige teams

Vrijdag 21-8: Definitieve indeling ABC 1e en 2e teams

Zaterdag 22 -8 & zondag 23-8: Weekend voor oefentoernooien & teambuilding

Zaterdag 5 sept*: Start competitie

  

*Als de KNHB besluit om de start van de competitie te veranderen in verband met het coronavirus, dan zullen wij dat natuurlijk communiceren en waar nodig onze planning daarop aanpassen.

Jongste Jeugd
Hieronder informatie voor de ouders van kinderen in de Jongste Jeugd.

 

Huidig seizoen

Seizoen 2020-2021

Aanvullende informatie

 

 

 

Benjamins

F

Aan de Benjamin ouders is gevraagd of ze willen aangeven bij welke vriendjes/vriendinnetjes hun kind in het team wil komen.

 

 

 

F

E6

De F teams worden 1 op 1 overgeplaatst naar de E6 tallen teams

 

 

 

E6

E8

De kinderen gaan 8 tegen 8 spelen. De kinderen worden ingedeeld in teams door het Technisch Hart en door de professionals. Op basis van de informatie die we van de kinderen hebben. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan te geven bij welke vrienden/vriendinnetjes je kind wil komen.

 

 

 

E8

1e jaars D

De kinderen gaan in elftallen spelen. Waarbij de D1 en D2 de selectie elftallen zijn. Deze teams worden ingedeeld door het Technisch Hart en door de professionals

 


Agenda
29-9  Scheidsrechtersexamen Junioren
5-10  bestuursvergadering
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
12-10  Sportways hockeykamp op AthenA!
15-10  Nederland Hockey Masters op AthenA
18-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren