3-_BOF9678.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 6-_MGL1174.jpg 8-DSCF2234.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTopper aankondiging SportWays

Nieuwsafbeelding
Wil jij trainen met Daan, Felice, Jorrit en Maartje?
Ken jij Daan Dekker, Felice Albers, Jorrit Croon en Maartje Paumen? Deze tophockeyers komen naar de dagkampen bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag ze alles over hun sportmentaliteit, geef ze een panna die ze nooit meer vergeten en leer hun allerbeste hockeymoves. Ken je Daan, Felice, Jorrit en Maartje nog niet? Kom naar de dagkampen en leer ze kennen!

Daan maakt deze zomer de overstap naar AH&BC Heren 1, zit bij Jong-Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is elke aanvaller de baas en laat geen bal passeren.
Felice is aanvallende middenvelder van AH&BC Dames 1. Haar specialisme? Dribbelen! Deze enthousiaste hockeyster speelde voor Jong-Oranje en werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames.
Jorrit versterkt wekelijks het middenveld van Bloemendaal Heren 1. Al op zijn 17e begon deze jonge hockeyer zijn carrière met zijn debuut voor het Nederlandse Elftal tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In 2018 won hij zilver op het WK in India. En wist je dat Jorrit ambassadeur is van onze Dagkampen in Nederland?
Maartje is één van de grootste hockeysters ooit. Ze heeft zo veel titels op haar naam staan dat je handen tekort komt. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud op verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze door de FIH welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld! Haar wapen? De sleeppush, die ze met een gigantische vaart telkens weer het goal in knalt.

Daan komt naar het hockeykamp van 6 t/m 10 juli en Felice is bij het kamp van 13 t/m 15 juli. Jorrit en Maartje komen naar het kamp van augustus, de 10e t/m de 14e. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/athena?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=AthenA

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!

Wil jij trainen met Daan, Felice, Jorrit en Maartje op AthenA?

Agenda
29-9  Scheidsrechtersexamen Junioren
5-10  bestuursvergadering
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
10-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
12-10  Sportways hockeykamp op AthenA!
15-10  Nederland Hockey Masters op AthenA
18-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren