7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sKledingbeleid Athena 2020 - 2023

Beste teams,

hierbij een bondige uitleg over de mogelijkheden voor sponsoring van teamkleding.

Uitgangspunten

 • Onze officiële clubkleding is van het merk Indian Maharadja (IM). Het HC AthenA-logo mag alleen op deze clubkleding gebruikt worden. De kleding wordt exclusief geleverd door Hockey District (https://www.hockeydistrict.nl).

 • Wedstrijdkleding: De wedstrijdkleding bestaat uit: thuisshirt (rood), uitshirt (blauw), korte broek of rokje (blauw), thuissokken (wit), uitsokken (blauw).

 • De wedstrijdkleding van HC AthenA is niet beschikbaar voor sponsoring.

 • Niet-wedstrijdkleding: De niet-wedstrijdkleding bestaat uit een: trainingsjack, trainingsbroek, hoodie. Deze zijn beschikbaar voor sponsoring. Daarnaast is er een after match shirt dat ook beschikbaar is voor sponsoring. Al deze dienen te worden aangeschaft bij Hockeydistrict en moeten van Indian Maharadja zijn.

 • Kledingsponsoring is uitsluitend toegestaan in samenwerking met Hockey District en met kleding van IM. HC AthenA behoudt zich het recht voor om kleding van andere merken te weren. Bij Hockey District is een bestelformulier voor teams beschikbaar dat kan worden opgevraagd via Hockey District of bij Jan Willem Vlug (sponsorcommissie).

 • HC AthenA verplicht dat teams de huidige verenigingssponsoren met respect behandelen en geen excessieve uitingen van particulieren of bedrijven gebruiken die in conflict kunnen komen met de belangen van verenigingssponsoren. Sponsoren worden door teams vooraf aan de sponsorcommissie gemeld.

 • Het is NIET toegestaan voor teams om een ander kledingmerk dan IM te dragen voor bijvoorbeeld van een Teamtrui of Teamjack (trainingspak). Wij zullen de teams dit verbieden te dragen tijdens trainingen en wedstrijden als dit wel gebeurt.

Korting inkoop teams

 • In de periode 10 augustus - 1 september gelden er speciale kortingen voor inkoop door teams. Deze zijn door de sponsorcommissie afgestemd met Hockey District.

 • Op trainingspakken geldt bijvoorbeeld een korting van 25% op de winkelprijs en op hoodies 10% van de winkelprijs. Deze kortingen gelden vanaf een afname van 12 stuks per item voor 11-tallen en vanaf een afname van 9 stuks per item voor 8-tallen.

 • Alle kortingen en afspraken zijn op te vragen bij Hockey District of Jan Willem Vlug (sponsorcommissie).

After the match shirt

 • Teams kunnen zelf één of meerdere sponsoren werven voor een after the match shirt (TECH TEE shirt van IM inclusief HC Athena logo en in verschillende kleuren beschikbaar bij Hockey District). Naast de kleding betaalt de sponsor een extra bijdrage direct aan de teams. Deze bijdrage kunnen teams gebruiken voor bijvoorbeeld uitjes en teamreizen.

 • Rekenvoorbeeld (indicatie):
  • Je vraagt aan de sponsor (of meerdere sponsoren) betaling van 16 x after the match shirt (senioren: 16 x 25,- = 400,- incl. BTW; hier komen nog 100 - 200,- drukkosten sponsornaam bij (via Hockey District of een andere drukker). Hockey District kan een factuur opstellen incl. BTW op naam van de sponsor (of gesplitst voor meerdere sponsoren).
  • Daarnaast vraag je een bijdrage van bijvoorbeeld 500,- voor je team. Hiervoor stuur je de sponsor een ontvangstbevestiging (standardopmaak hiervoor is beschikbaar bij de sponsorcommissie). De 500,- kun je dan aanwenden voor uitjes en teamreizen. Let op: dit bedrag is ex BTW.

 • Ook voor het after the match shirt geldt dat teams de huidige verenigingssponsoren met respect behandelen en geen excessieve uitingen van particulieren of bedrijven gebruiken die in conflict kunnen komen met de belangen van verenigingssponsoren.

Algemene sponsorbijdrage

In het verleden was er een verplichte algemene bijdrage van kledingsponsoren aan HC AthenA. Zo profiteerden niet alleen de gesponsorde teams maar was er ook een bijdrage voor de hele club. Deze algemene bijdrage komt te vervallen. Wel verwacht AthenA dat de sponsor ‘Vriend van Athena’ (lidmaatschap van onze businessclub) wordt (geen harde verplichting); de bijdrage is € 300,- per jaar. Aanmelden kan via de sponsorcommissie.

Vriendelijke groet,

Sponsorcommissie HC AthenA | [email protected]


Gerelateerd nieuws

Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
4-4  Bestuursvergadering
8-4  Inhaaldag Jeugd + Senioren
9-4  Geen wedstrijden ivm Pasen
10-4  Geen trainingen ivm Pasen
24-4  Sportways Hockeykamp
24-4  Geen jeugdtrainingen ivm meivakantie
27-4  Geen trainingen ivm Koningsdag & Meivaka
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren