6-_MGL1174.jpg 4-_MGL7434.jpg 3-_BOF9678.jpg 8-DSCF2234.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVeld 1 moet opnieuw worden vervangen

Nieuwsafbeelding

We hebben vervelend nieuws over veld 1. Het veld is niet goed gelegd en het is te zacht en kan daardoor blessuregevoelig zijn. Het moet volledig worden vervangen. Dit duurt waarschijnlijk de hele eerste helft van het seizoen. We stoppen dan ook binnenkort met het geven van trainingen op dit veld. We informeren alle teams nog over het nieuwe trainingsschema dat nu in de maak is. Daarna is het niet meer toegestaan te spelen of te trainen op dit veld. We balen hier ontzettend van, maar hebben er als club helaas geen invloed op.

Aanpassing trainingsschema en seniorenteams zondag op IJburg
Trainingen op veld 1 worden zoveel mogelijk verplaatst naar veld 3 en 6. Op zondag zullen ongeveer 2 รก 4 seniorenteams hun thuiswedstrijd spelen op IJburg. In overleg met de KNHB kunnen op zaterdag de Benjamins, F en E er wel nog even op spelen. Zodra het veld eruit is zullen ook enkele jeugdteams hun thuiswedstrijd spelen op een andere club. Welke club, dat zijn we nog aan het uitzoeken. Het trainingsschema wordt zo snel mogelijk aangepast. Houdt de informatie daarover op onze website en AthenA app in de gaten.

Doel: een uiterst modern veld
Er wordt een uiterst modern veld gelegd, met een mat zoals ook tijdens de Olympische Zomerspelen in Tokio wordt gebruikt. Er hoeft hierdoor geen slootwater meer gesproeid te worden, maar er wordt regenwater opgevangen en circulair gebruikt. Eindelijk! Zo zou het altijd zo moeten zijn. Deze techniek is echter zeer complex en staat nog in de kinderschoenen (lees hier het artikel in het Parool over dit veld). De 1e aanleg van het veld is door verschillende omstandigheden niet goed gegaan. Daar is van geleerd en experts hebben zich nu verzekerd van een juiste en goed werkende aanpak en opbouw. Vanaf oktober wordt het veld gelicht en vervangen door een andere onderbouw die stabieler is en wel aan alle keurings- en hockeytechnische eisen voldoet. We hopen na de winter een nieuw topveld in gebruik te kunnen nemen!

Heb je vragen of opmerkingen hierover? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


Agenda
23-9  arbitrage
24-9  Spelregelavond Senioren
29-9  Scheidsrechtersexamen Junioren
5-10  bestuursvergadering
11-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
11-10  Scheidsrechtersexamen Senioren
12-10  Sportways hockeykamp op AthenA!
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren