7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 6-_MGL1174.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 4-_MGL7434.jpg 8-DSCF2234.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVeld 1 afgekeurd: nieuw trainingsschema

Nieuwsafbeelding

De hockeyvelden van HC AthenA zijn eigendom van de gemeente Amsterdam.Onderhoud, vervanging van velden en uitvoering ervan worden uitgevoerd in opdracht en onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Zoals jullie wellicht weten is veld 1 inmiddelshelaas afgekeurd door de KNHB.Overmacht en heel veel pech dus voor ons allemaal!

Nieuw trainingsschema per 21 september

Er is de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw trainingsschema. Het nieuwe trainingsschema start per 21 september. Houd goed de AthenA app in de gaten zodat je op tijd ziet waar je training plaats vindt. De tijden zijn inprincipe voor iedereen hetzelfde gebleven.

Meerdere teams trainen tegelijk op veld

De grote hoeveelheid leden en het bijna optimale gebruik van de velden leiden ertoe dat er veelal drie teams tegelijkertijd trainen op veld 3 en 6 en een enkele keer op veld 2. We zijn druk bezig met het faciliteren van extra materiaal (extra touwen, kleine goals) zodat we alsnog zo goed mogelijk kunnen trainen. Overleg goed met de teams met wie je op het veld staat, zodat jullie kunnen variëren in wie waar staat en iedereen gelijke kansen heeft. We hebben nog een verzoek voor beperkt gebruik veld voor training bij HC IJburg uitstaan.

Veld 1 op zijn vroegst te gebruiken na winterstop

Wij hopen zo snel mogelijk weer gebruik te kunnen maken van veld 1, maar de verwachting is dat dit op zijn vroegst na de winterstop zal zijn. De aannemer zal zo snel mogelijk met zijn werkzaamheden beginnen. De laatste dag dat we veld 1 mogen betreden is zaterdag 10 oktober.Betreden van veld 1 is tot die tijd op eigen risico!

Gevolgen wedstrijdschema’s

Binnen de club wordt op dit moment gekekenhoe de gevolgen voor het wedstrijdschema voor de jeugd op zaterdag na 10 oktober het best kan worden opgevangen. Nadere informatie hierover volgt nog. Voor het wedstrijdschema op zondag is een oplossing gevonden.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de trainingen dan kan je je vraag stellen via [email protected]

Wij gaan uit van jullie begrip en begrijpen dat het vervelend voor jullie is. Dat vinden we zelf ook!

Sportieve groet,

Bestuur HC AthenA.


Gerelateerd nieuws

Agenda
de agenda is leeg
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren