4-_MGL7434.jpg 6-_MGL1174.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 3-_BOF9678.jpg 5-_MGL7312.jpg 9-_MGL7836.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sCorona classes Senioren: nu ook op zondag!

Nieuwsafbeelding

Aan al onze seniorenleden:

Zoals bekend zijn teamsporten niet meer toegestaan. Gelukkig is het trainen in kleine groepen van twee personen op 1,5 meter wel toegestaan. En nu organiseren we ook Classes op zondagen! Vol is vol.  Schrijf je snel in via: https://www.supersaas.nl/schedule/HCAthenA/AthenA_Corona_Classes

AthenA (corona) Classes

Alle senioren leden kunnen zich  inschrijven voor deze inspirerende (hockey) training sessies op een tijdstip en trainer naar keuze. De inhoud van de training zal uiteenlopen, van hockey tot bijvoorbeeld krachttraining. In ieder geval zal er 1,5 m afstand gehouden worden, er zullen dus geen partijvormen worden gespeeld waarbij je binnen 1,5 meter van elkaar komt. Hiermee hopen we jullie fit en gemotiveerd te houden, om hopelijk snel weer op het veld wedstrijden te kunnen spelen.

De trainingen duren maximaal 45 minuten en bestaan uit maximaal 2 leden per groep. 24 uur voor de klas begint kan de afspraak niet meer gewijzigd worden. Tot 6 uur van tevoren kun je je nog  inschrijven voor een ‘class’. 

Bij de omschrijving van de ‘class’ staat ook een shirt kleur vermeld, trek deze kleur aan op de training. Door de kleuren zijn de groepen goed te onderscheiden van elkaar op het veld. De groepen mogen niet vermengen, ieder blijft op zijn eigen vak tijdens de training. Wij willen je vragen na de training niet bij het veld of op de club te blijven maar zo snel mogelijk weer te vertrekken.

Alvast veel plezier! Mocht je nog vragen hebben stuur dan een bericht naar [email protected]Agenda
21-9  Bitjes happen AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren