5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 9-_MGL7836.jpg 6-_MGL1174.jpg 3-_BOF9678.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sFijne feestdagen en tot in januari!

Nieuwsafbeelding
De Knhb bereidt scenario voor om met ingang van eind januari 2021 de competitie te hervatten.  We weten pas na 12 januari bij volgende persconferentie of dat ook het geval zal zijn.

Geniet allemaal van de feestdagen die voor ons liggen. Vanaf 18 januari zullen de trainingen weer van start gaan. Vanaf die datum trainen de jeugdteams 1 keer per week. Mocht de competitie eind januari gestart worden dan zal de trainingsintensiteit verhoogd gaan worden. Mocht de competitie nog niet worden opgestart worden dan zal het 1 keer per week trainen gecontinueerd worden.

Een beperkt aantal Jongste Jeugdteams heeft aangegeven niet in de winter mee te willen doen.  Mocht de reguliere competitie eerder worden opgestart dan wordt deelname wel verwacht. Job is gevraagd de reguliere keepertrainingen weer op te starten vanaf 18 januari. De trainingen voor wisselkeepers zullen op een later moment worden opgestart. Datzelfde geldt voor de instuiftrainingen voor de Jongste Jeugd. De benjamins starten weer na de voorjaarsvakantie.

Het trainingsschema zal wederom worden aangepast om het trainen vanaf 18 januari mogelijk te maken.

Er zullen voorlopig nog even geen onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Het water is de komende weken namelijk op alle watervelden afgesloten. Op de trainingsdagen vanaf 18 januari zullen de velden daarom dagelijks voor de trainingen gekeurd moeten worden op bespeelbaarheid. Uitwerking volgt nog.

Voor onze senioren is het helaas nog niet mogelijk om te trainen anders dan in tweetallen. Vanaf 18 januari zullen we de veldverlichting tot 23 uur aanlaten zodat senioren zelf in tweetallen een balletje te kunnen slaan als zij dat willen. Corona classes voor 2 personen worden nog niet georganiseerd. Zodra er iets wijzigt in de coronaregels of er meer duidelijk wordt over het starten van competities bekijken we de mogelijkheden opnieuw en informeren we jullie verder.

Voor nu allemaal hele fijne feestdagen en hopelijk tot snel in het nieuwe jaar!!
Agenda
de agenda is leeg
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren