1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 9-_MGL7836.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 2-_BOF9658.jpg 6-_MGL1174.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sNiet trainen in de voorjaarsvakantie? Echt niet!

Nieuwsafbeelding

Ook in de voorjaarsvakantie kun jij gewoon door blijven hockeyen. Van 22 tot en met 24 februari organiseert SportWays een fanatieke hockeyclinic bij ons op de club. Zo kun jij óók in de voorjaarsvakantie werken aan jouw hockeyskills.

HC AthenA leden van 7 tot en met 14 jaar oud zijn welkom om drie middagen fanatiek te trainen. Het zorgvuldig ontwikkelde programma van SportWays is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Iedereen wordt ingedeeld in kleine trainingsgroepen op basis van leeftijd en niveau. Zo kom je altijd terecht in een groep die perfect aansluit op jouw niveau en ga je gegarandeerd met sprongen vooruit. Aan het einde van de dag pas je jouw nieuw geleerde technieken direct toe in een fanatiek toernooi.

De SportWays Voorjaarsclinic is van 22 tot en met 24 februari, van 13:00u tot 17:00u. Heb jij geen zin in stilzitten tijdens de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan via de website van SportWays.

https://nl.sportways.com/nl/camp/hc-athena-hockeyclinic-voorjaarsvakantie

Let op:het clubhuis is tijdens de clinic dicht. Zorg er dus voor dat je warme kleding aantrekt en neem regenkleding mee. Jouw tas kun je wel binnen leggen, zodat jouw spullen droog blijven. Ook kunnen we naar binnen voor het toilet of om te schuilen voor een dikke regenbui.
Uiteraard houden we rekening met het winterse weer. Als het écht te koud is om buiten te hockeyen, dan annuleert SportWays die middag(en) en krijg je het betaalde bedrag voor deze middag(en) gewoon terug van SportWays. We gaan er vanuit dat de clinic gewoon door kan gaan. Mochten de regels uiteindelijk toch verscherpt worden waardoor de clinic niet door kan gaan, dan biedt SportWays jou een voucher t.w.v. het betaalde bedrag óf een restitutie van het betaalde bedrag.Agenda
21-9  Bitjes happen AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren