6-_MGL1174.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpg 2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sWelkom aan twee nieuwe hockeybestuurders

Nieuwsafbeelding

Graag stellen wij twee kandidaat bestuursleden voor de portefeuilles Hockeytechnische Zaken (Maarten) en Hockeyorganisatorische Zaken (Ties) aan jullie voor. Maarten en Ties lopen vanaf 1 april warm waarna zij in juni aan de ALV worden voorgedragen voor benoeming.Maarten stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Maarten Janssen. De afgelopen jaren trainingslid op AthenA en trainend (..en soms spelend) met de mannen van veteranen A. Ik heb een dochter van 11 die in meisjes D1 speelt en een zoon van 13 die een aantal jaar geleden heeft gekozen voor voetbal (TOS/Actief). Zelf heb ik een achtergrond als speler bij Den Bosch (H1) en als trainer/coach bij Den Bosch (jeugdteams) en Pinoké (H1 en H2). De afgelopen jaren heb ik me als trainer/adviseur bezig gehouden om de nieuwe buren van HC Diemen mee te helpen om het technisch beleid van de grond te krijgen en om de trainingen te verzorgen. Toch bleef het altijd kriebelen om iets te kunnen betekenen voor mijn eigen vereniging. De gezelligheid, de eigenheid en het dynamische karakter van AthenA spreken me heel erg aan. Vandaar dat ik het hele mooie uitdaging vind om in mijn nieuwe rol als bestuurder Hockeytechniek bij te kunnen dragen aan de groeiende ambities van de vereniging. Ik start met ingang van 1 april.

 


En Ties stelt zich graag aan jullie voor:

Ties de Ruyter de Wildt, 47 jaar en sinds vorig jaar woonachtig in Diemen en daarvoor 10 jaar in Sciencepark/Watergraafsmeer. Ik woon 50% van de tijd samen met mijn dochters Mya (11) en Zoë (7), welke beide bij AthenA spelen. Ze zitten nu nog beide op de 5eMontessoriWatergraafmeer, maar Mya zal komend jaar naar de middelbare gaan. In mijn jeugd heb ik bij MHC Woerden gehockeyd, tijdens mijn studententijd bij Dopie in Delft en later bij Hurley in Amsterdam. Door mijn vertrek naar Latijns America in 2005 ben ik destijds gestopt met hockey. Maar vorig jaar ben ik weer begonnen met trimhockey bij AthenA; echter door Corona en door de verbouwing van mijn huis ben ik nog maar weinig geweest. Overdag mag ik leiding geven aan 130 professionals op het gebied van geo-data bij het bedrijf de Prisma Groep.

Hobby’s: mijn kinderen, Zuid-Frankrijk, lekker koken, klussen, hardlopen, wijn, rum & whisky drinken.

Wil graag: AthenA helpen verder te ontwikkelen en mijn huis in Diemen, dat ik aan het verbouwen ben, klaar hebben.

 


Agenda
26-4  Scheidsrechtersexamen (online)
28-4  Scheidsrechtersexamen (online)
3-5  Scheidsrechtersexamen (online)
6-5  Scheidsrechtersexamen (online)
6-9  Scheidsrechtersexamen
7-9  Scheidsrechtersexamen
21-9  Bitjes happen AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren