1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 9-_MGL7836.jpg 6-_MGL1174.jpg 2-_BOF9658.jpg 8-DSCF2234.jpg 3-_BOF9678.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTopper Aankondiging SportWays

Nieuwsafbeelding

Ga je mee het hockeyveld op met Noor of Brent?

Wil jij de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? Tijdens de hockeykampen van SportWays in de meivakantie komen niemand minder dan Noor Omrani en Brent van Beijnen langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou hun beste hockeymoves te leren.

Noor staat elke week op het veld met Den Bosch Dames 1 en speelt bij Jong-Oranje. Deze fanatieke aanvalster vindt keer op keer het goal met haar keiharde backhand. Daarnaast heeft ze dit jaar nog goud gewonnen met Den Bosch Dames 1 op de Euro Hockey League 2021.
Brent is een van de jonge talenten van AH&BC Heren 1. Deze aanvaller slaat met zijn backhand de bal als een kanonskogel het net in. Brent speelt ook voor Jong Oranje, waarmee hij op het EK brons won. Bij dit EK is hij ook uitgeroepen tot Santander Speler van het Toernooi.

Noor komt naar het hockeykamp van 28 tot en met 30 april, en Brent gaat naar het kamp van 3 tot en met 5 mei. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan hier aan voor één van de twee (of allebei!) hockeykampen.

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast organiseerde SportWays al meerdere hockeyclinics op verschillende clubs in 2021. Lees meer meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

Ga je mee het hockeyveld op met Noor de Baat en Brent van Beijnen?

Agenda
6-9  Scheidsrechtersexamen
7-9  Scheidsrechtersexamen
21-9  Bitjes happen AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren