6-_MGL1174.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpg 8-DSCF2234.jpg 5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sDE LOCKERS ZIJN KLAAR!!

Nieuwsafbeelding

Na weken afzien met de keepers-en ballentassen op de fiets, is er goed nieuws: de lockers zijn klaar voor gebruik!

Waar? Je kunt de lockers vinden in het lockerhok in de nieuwe kAst. De lockers zijn op categorie ingedeeld, ruilen is dus niet mogelijk. Voor teams met een "hoge" locker staat er in de lockerruimte een blauw trappetje. Zorg dat het trappetje in het locker hok blijft, dan kan iedereen er gebruik van maken.

Wat? Met 216 lockers is er plaats voor de keepers pakken en ballentassen van alle teams.

Hoe? Je hebt een locker nummer en een code nodig, vanaf dinsdag worden die gecommuniceerd via Whatsapp aan de vaste keepers, teambegeleiders en aanvoerders.

Nieuw zijn de ballenlockers voor senioren en A, B en C teams met een vaste keeper. Én er zijn lockers voor de keeper-van-de-week-pakken van de E6- en E8-tallen.  

Soorten lockers:

Locker voor de vaste keeper  wordt alleen gebruikt voor de keeperstas, het pak en eventueel de maskers van de vaste keeper. Bedoeling is dat de keeper na de wedstrijd/training zijn/haar pak uit de tas in de locker bewaart. Dat komt niet alleen de geur van het pak, maar vooral ook het behoud van het pak ten goede.

Dringend verzoek dus aan de teams om geen andere spullen "bij de keeper" te stallen. 

NB. voor een beperkt aantal senioren-, A-, B- of C- teams zonder vaste keeper, is er ook een aparte team/ballen locker, voor deze teams geldt bovenstaande ook.

Team (ballen) lockers voor de senioren en A, B, en C jeugd met een vaste keeper. In deze locker worden de van AthenA in bruikleen gekregen spullen (ballen, pionnen) bewaard, wij gaan ervan uit dat al het speelmateriaal dat in de lockers wordt bewaard eigendom van AthenA is.

NB. voor een beperkt aantal senioren-, A-, B- of C- teams zonder vaste keeper, is er ook een aparte team/ballen locker, voor deze teams geldt bovenstaande ook.

Combi lockers deze lockers worden uitgegeven aan D teams en de senioren-, A-, B- en C- teams met een wisselkeeper. In deze locker worden zowel het (wissel-)keeperspak als de team ballentas bewaard. Ook hier geldt: geen andere spullen in de locker, zodat de bezwete onderdelen van het keeperspak (body, ellebogen, broek, helm) uit de keeperstas kunnen worden gelegd en de keeperstas goed open in de locker ligt. Het hok is geventileerd en verwarmd zodat alles goed kan drogen. 

Soorten sloten: 

Op de lockers Er zijn nieuwe cijfersloten die gewoon met 4 cijfers werken. Zorg dat je wanneer je klaar bent met het halen of brengen van materiaal uit je locker, je de locker met het slot afsluit. Dan kun je je slot niet kwijtraken of met die van een ander team verwarren (alle slotjes zien er hetzelfde uit!).  

Op het  hok het hok is afgesloten met een elektronisch pasjes slot. De pasjes die op het oude hok werkten, werken ook op het nieuwe hok. Vriendelijk maar ook dringende oproep om zorgvuldig om te gaan met dit slot. Dit soort sloten zijn heel prijzig (!). 

In principe staat het hok tijdens trainingsuren open op de drangers. Om het hok te openen, maar ook om het hok te sluiten moet je je pasje tegen de ronde knop houden en daarna de knop naar links (open) of naar rechts (sluiten) draaien. 

Corona natuurlijk gelden ook in het lockerhok de Corona regels. Dus 1,5 meter, 1 persoon per team/locker, maximaal 4 personen in het hok. Het kan dus zijn dat je wanneer je je materiaal wil halen of terugleggen, even moet wachten, zorg dus dat je op tijd op AthenA bent. 

Als je nog vragen hebt, beantwoorden we die graag. Je kunt ons appen (0614391432), mailen ([email protected]) of bellen. 

Veel plezier!


de materiaalcie


Agenda
6-9  Scheidsrechtersexamen
7-9  Scheidsrechtersexamen
21-9  Bitjes happen AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren