2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sKen jij de overnachtings-kampen van SportWays al?

Nieuwsafbeelding

Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar wist je ook dat ze Overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona organiseren? Tijdens een overnachtingskamp train, eet en slaap je op een hockeyclub, samen met andere hockeyfanaten uit alle hoeken van de wereld. Tijdens het kamp sta je elke dag ruim 5 uur op het veld, sluit je het toernooi af met een zinderende finale (vaak in het Wagener Stadion!), speel je krankzinnige spellen en sluit je de kampweek af met een chique gala-diner. Daarnaast ren je in Amsterdam een modderige survival door het Amsterdamse Bos, heb je een gave poolparty in Barcelona of doe je een angstaanjagende spooktocht in Antwerpen.
Ben jij te oud voor een Dagkamp van SportWays of ben jij toe aan een groot hockeyavontuur? Dan is een Overnachtingskamp van SportWays echt iets voor jou.

€65 partnerclub korting!

Omdat SportWays bij ons op de club Dagkampen organiseert, mogen wij als partnerclub al onze leden €65 korting aanbieden op alle Overnachtingskampen van SportWays. Ga jij naar het EHF Euro Champions Hockey Camp aan het einde van de zomer, of kies je voor een Top Hockey Camp in juli? Waar je ook heen gaat, na een SportWays Overnachtingskamp begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

Gebruik de codeSPECIALS2021als kortingscode voor deHockey Specialsin Amsterdam en Antwerpen
Gebruik de codeTOP2021als kortingscode voor alleTop Hockey Campsin Amsterdam
Gebruik de codeGOALIES2021als kortingscode voor alleDrijver Goalie Campsin Amsterdam en Antwerpen
Gebruik de codeELITE2021als kortingscode voor alleElite (Prep) Hockey Campsin Amsterdam
Gebruik de codeBARCA2021als kortingscode voor hetBarcelona Hockey Campin Barcelona
* De korting is geldig tot en met 30 juni 2021 en bij alle kampen geldt: vol is vol!

Ga naar dekampkalendervan SportWays om vandaag nog gebruik te maken van de partnerclub-korting bij SportWays!

Wist je dat SportWays FIH Ambassadeur van Year of the Youth 2021 is?

Samen met de Internationale Hockey Federatie gaat SportWays zich dit jaar, en hopelijk nog vele jaren daarna, inzetten om de mooiste sport die er is te verspreiden onder jongeren over de hele wereld.
Om dat te vieren, is er een speciaal FIH World Hockey Camp halverwege augustus. Dit kamp staat volledig in het teken van de FIH, met een internationalevibeen een hoge focus op het internationale hockey.

COVID-19 policy

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, want alles is op dit moment nog heel onzeker. SportWays gaat er echter vanuit dat het weer een fantastisch jaar wordt met heel veel hockey en fun, net als andere jaren. 2020 was voor iedereen een gek jaar, maar toch heeft SportWays er wat leuks van kunnen maken. Alle overnachtingskampen gingen in de zomervakantie door. En door de nodige voorzorgsmaatregelen waren er bij SportWays over het hele jaar 0 besmettingen bij deelnemers én staff. Ook voor dit jaar is SportWays een strak protocol aan het ontwikkelen, zodat alle kampen met succes door kunnen gaan. Leeshiermeer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.


Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
16-7  Zomervakantie Regio Noord
28-8  Oefenwedstrijden Senioren
29-8  Start trainingen jongste jeugd deze week
30-8  Informatieavond oudertrainers woensdag e
3-9  Start competitie land.(sub)top A en B
3-9  Polderdag voor de jeugd
4-9  Oefenwedstrijden Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren