2-_BOF9658.jpg 9-_MGL7836.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 4-_MGL7434.jpg 8-DSCF2234.jpg 3-_BOF9678.jpg 6-_MGL1174.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sInformatieavond Benjamins verplaatst naar MAANDAG 28 JUNI

 

Het kabinet heeft verdere versoepeling aangekondigd van de coronamaatregelen met ingang van 26 juni aanstaande. Onder de versoepelde maatregelen zal het worden toegestaan om bijeenkomsten te organiseren met als enige voorwaarde dat 1,5 meter afstand tussen de deelnemers wordt gerespecteerd.

HC AthenA hecht er veel waarde aan om u als ouder of verzorger van een nieuwe hockey(st)er persoonlijk te kunnen ontmoeten. HC AthenA kiest er daarom voor om de informatieavond voor ouders en verzorgers van de nieuwe Benjamins uit te stellen van woensdag 23 juni naar maandagavond 28 juni aanstaande. De avond zal plaatsvinden op het complex van HC AthenA (Voorlandpad 13 in Amsterdam).

Tussen 19:30 uur en 20:00 uur kunt u terecht voor de leeftijdscheck. Wij voeren die check uit om te voorkomen dat kinderen in de verkeerde leeftijdscategorie worden ingedeeld. Neemt u alstublieft een identiteitsbewijs van uw kind mee.

Van 20:00 uur en 21:00 uur wordt u bijgepraat over onze club, de organisatie rondom de Benjaminstrainingen van komend seizoen en hetgeen van u als ouder/verzorger wordt verwacht. Uiteraard is er volop gelegenheid vragen te stellen. Slides zullen wij projecteren op het scherm van uw mobiele telefoon. Neemt u daarom uw mobiele telefoon alstublieft mee. Overigens zal de avond zonder mobiele telefoon ook goed te volgen zijn.

Vanwege het coronavirus geldt met betrekking tot de informatieavond het volgende:

  • De bijeenkomst zal plaatsvinden in de buitenlucht; u zult worden verzocht plaats te nemen op of rond de tribune van ons stadion "De Meer". HC AthenA zal ervoor zorgen dat eenieder 1,5 meter afstand kan houden.
  • Vanwege de beperkte capaciteit van onze tribune met de 1,5-meterregel geldt: één ouder of verzorger per kind.

HC AthenA benadrukt dat uw aanwezigheid op 28 juni geenszins verplicht is. Mocht u zich nog niet comfortabel voelen om op 28 juni een bijeenkomst bij te wonen, dan hebben wij daarvoor uiteraard alle begrip. Wij zullen na de bijeenkomst de besproken zaken per e-mail met u delen. Voor de leeftijdscheck zullen wij dan een separate afspraak met u maken. Zou u wel zo vriendelijk willen zijn om ons per e-mail te laten weten dat u niet aanwezig zult zijn? Dan kunnen we daar rekening mee houden bij de organisatie van de avond.  

Mocht u vragen hebben over de informatieavond, dan kunt u die het beste per e-mail aan ons stellen.  

Wij zien ernaar uit om op maandag 28 juni kennis met u te maken! 

Met vriendelijke groet, 

Frank van Nus


Ledenadministratie HC AthenA

 Herbert Hauer

 Frank van Nus

 Ilse StofmeelAgenda
1-9  Teammanagement Junioren informatie & vra
4-9  Polderdag Junioren en Jongste Jeugd
6-9  Scheidsrechtersexamen
7-9  Scheidsrechtersexamen
11-9  Bitjes happen AthenA
14-9  Jongste Jeugd; Spelbegeleiding doe je zo
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren