2-_BOF9658.jpg 5-_MGL7312.jpg 3-_BOF9678.jpg 7-_LEX7026.jpg 8-DSCF2234.jpg 6-_MGL1174.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sVacature: Verenigingssecretaris (betaald)

Nieuwsafbeelding

Om onze mooie vereniging mede vorm te geven zoeken wij een

 

Verenigingssecretaris (16-24 uur)

 

die deze opgave samen met vrijwilligers, leden en bestuur gaat realiseren. 

 

Als verenigingssecretaris:

 

Ben je de spin in het web van onze vereniging. 

·        Je bent hands-on en vindt het leuk om praktische zaken te regelen. 

·        Je bent het een aanspreekpunt voor vragen, telefoontjes en mailtjes van leden, ouders, trainers en commissieleden in geval er geen ander duidelijk aanspreekpunt is. Je geleidt vragen door, beantwoordt ze, brengt mensen in verbinding met elkaar of zorgt dat problemen opgelost worden.

·        Je hebt een oog voor wat nodig is, kent de weg, bent graag bereid dingen even een zetje te geven.

·        Je bent optimistisch en gezellig aanwezig, je bent nieuwsgierig, spreekt mensen aan en je levert een bijdrage aan het enthousiasmeren van leden en ouders van leden om een bijdrage te leveren aan de club.  

·        Je werkt samen en stemt af met de bestuurs- en commissieleden en betaalde krachten van HC AtehnA  

 

Ondersteun je het bestuur van onze vereniging.

·        Ondersteun je het bestuur en draag je zorg voor de organisatie van diverse uit het bestuurswerk voortvloeiende werkzaamheden. 

·        Je zorgt voor het contractbeheer, zet waar nodig administraties op en beheert ze.

·        Je handelt de post af of begeleidt deze door naar betreffende bestuurslid of commissie.

·        Je notuleert de bestuursvergaderingen, bereidt de vergadering voor en zet de uit de vergadering voortkomende acties uit en koppelt terug. Ook draag je soms zorg voor de uitvoering van de besluiten of zorgt voor de terugkoppeling aan een betreffende commissie.

·        Je bereidt de ALV voor, ondersteunt bij het opstellen van de agenda en stukken, verzorgt presentaties, onderhoudt contacten met de ledenadministratie, notuleert de ALV en zorgt voor follow up. 

·        Je draagt zorg voor de afhandeling van tuchtzaken die via de KNVB binnenkomen en ben je waar nodig in deze gevallen aanspreekpunt voor de commissie Sportiviteit & Respect.


·        Je draagt je je steentje bij aan een zorgvuldige communicatie. Zo heb je nauwe contacten met communicatiecommissie om te signaleren welke communicatie nodig is en lever je input voor zaken op de website en socials en in het clubhuis.

·        Je neemt in voorkomende gevallen deel aan besprekingen met o.a. de gemeente, de stichting Acropolis en regionale en lokale organisaties.

·        Je neemt in voorkomende gevallen namens het bestuur aan webinars of andere bijeenkomsten die vanuit de KNHB georganiseerd worden.  

 

 Wat vragen wij?

·        HBO denk- en werkniveau

·        Organisatie talent

·        Hands-on

·        Enthousiasme in het werken met vrijwilligers

·        Uitstekende communicatieve vaardigheden

·        Bereidheid tot flexibele inzet, met name in het weekend en avonden waar nodig

·        Sportminded

 

Wat bieden wij?

Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract dat bij goed functioneren omgezet kan worden in een vaste aanstelling. Een salaris conform schaal de CAO Sportverenigingen, afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, vrije dagen, etc., liggen daarin ook vastgelegd. Je werkt in een klein team, maar hebt verder een enorm netwerk met gepassioneerde mensen om je heen.

 

Over Hockeyclub AthenA

AthenA is een jonge hockeyclub die in 2004 werd opgericht. De club is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 2200 leden, verdeeld over circa 78 jeugdteams, een Benjaminstrainingsgroep van 95 kinderen, 50 (jong) senioren- en veteranenteams en groepen trimhockeyers, trimplussers en studenten-trimmers. Hockeyclub AthenA, haar clubhuis, vijf velden (vier water- en één zandveld), vind je op sportpark Voorland in Amsterdam-oost, op de grond van het voormalige stadion de Meer van AFC Ajax.

 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geraakt en/of heb je vragen? Neem dan contact op met het bestuur van Hockeyclub AthenA via [email protected]

 

Je kunt je belangstelling kenbaar maken tot 15 september door een korte motivatiebrief en cv te sturen naar [email protected]

 

 


Gerelateerd nieuws

Agenda
3-10  AthenA Dames 1
11-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
12-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
14-10  Scheidsrechtersexamen Junioren A & B
17-10  AthenA Dames 1
17-10  AthenA Heren 1
31-10  AthenA Dames 1
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren