4-_MGL7434.jpg 1-_BOF9640.jpg 7-_LEX7026.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sUpdate hockey op AthenA

Nieuwsafbeelding

 

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 januari jl. een update over hockey op AthenA. We zijn blij dat er weer meer mogelijk is. Zaalcompetitie is echter nog niet mogelijk. Voor de komende week hebben we gezorgd dat we weer kunnen hockeyen:

Zaal (junioren en senioren)
De zaalcompetitie is gestopt door de maatregelen. De KNHB gaat binnenkort laten horen wat er met de rest van het seizoen gaat gebeuren. Tot die tijd gaat AthenA uren aanbieden voor junioren en senioren om zelf te gaan zaalhockeyen in het weekend. Daarvoor moeten we nog een en ander organiseren. Binnenkort volgt meer informatie hoe dit te reserveren is.

Hockey op AthenA (veld en balkenhockey tot 21 februari 2022: winterschema)

Junioren
Skills-club, Benjamins, F jeugd en E6-tallen hebben nog zoals elk jaar winterstop. Op individuele basis hebben kinderen zich kunnen inschrijven bij Panasj. Dat is woensdag 12 januari 2022 van start gegaan en wordt vervolgd. De betreffende kinderen zijn ingelicht.

E8 en ABCD
De teams van E8 en de teams van ABCD gaan vanaf week 3 (17-23 jan) starten op het veld met 1wintertrainingvoor de breedteteams en 2 trainingen voor de selectieteams (D1/2, C1/2, B1/2 en A1/2). Ditis tot de krokusvakantie. Dit is met een trainer.

Na de krokus) gaat het reguliere trainingsschema weer in.

Daarnaast kunnen teams zich nog steeds inschrijven voor een balkenveld (eigen materiaal en zelf trainer regelen).https://www.supersaas.nl/schedule/winterhockey/WinterhockeyhcAthenA?view=free

Senioren
De senioren kunnen ook het veld op! Deze week (week 3, 17-23 jan) kunnen senioren op veld 2 een balkenveld reserveren via SuperSaas (eigen materiaal en zelf trainer regelen).
 https://www.supersaas.nl/schedule/winterhockey/WinterhockeyhcAthenA?view=free

Komende week gaan we kijken of er meer velden nodig zijn voor senioren dan alleen het balkenveld. Informatie volgt deze week: hou de app in de gaten.

Vanaf week 8 is het reguliere trainingsschema weer van kracht.

Speciale evenementen

We gaan het balkentoernooi voor de E8 en D teams inhalen.

 Woensdag 19 januari (E8-tallen)

Het E8-tal 5x5 balkentoernooi. Kijk hier voor het schema:https://www.tournify.nl/live/5x5-8e

Zaterdag 22 januari (D-jeugd)

D-jeugd 5x5 balkentoernooi. Teams (zelf samen te stellen) moeten zich weer opnieuw aanmelden. Zie hier de info:https://www.tournify.nl/live/5x5-djeugd

NIEUW 

Senioren-balkentoernooi: zondag 23 januari organiseren we een 5x5 senioren balkentoernooi voor spelers van AthenA. We zijn vol in de voorbereiding. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.


 


Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-6  Jong seniorentoernooi “SEA YOU SOON”.
10-6  Diploma uitreiking Atheense school deeln
12-6  ATHENA DAG: een festival voor alle Athen
12-6  Laatste competitie zondag
18-6  Jongste Jeugd Dag
25-6  Athena Familie Hockey Toernooi
9-7  Internationaal B&C toernooi op AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren