5-_MGL7312.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sLidmaatschap opzeggen - uiterlijk 30 april 2022

Nieuwsafbeelding

Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, laat dat ons uiterlijk 30 april 2022 schriftelijk weten via onze ledenadministratie. Ontvangen wij je opzegging daarna, dan ben je nog een jaar contributie verschuldigd. Dit geldt voor iedereen, ook voor de leden van onze selectieteams.

Lidmaatschap aanpassen Als je je lidmaatschap wilt aanpassen, bijvoorbeeld van spelend lid naar trimhockey lid dan willen we dat ook uiterlijk 30 april weten. Ook dat kun je doorgeven via [email protected]

Waarom is dat zo? Na 30 april gaan wij aan de slag met de indeling van de nieuwe teams en de aanmelding van de teams bij de KNHB voor het nieuwe seizoen. Ook worden trainers gecontracteerd en allerlei andere afspraken gemaakt waarbij de club financiële verplichtingen aangaat.

Wat doe je als je (nog) niet zeker weet of je op wilt zeggen? Het kan best zijn dat je niet zeker weet of je door kunt of wilt gaan met hockey. Bijvoorbeeld omdat je nog niet weet of je zult slagen voor je examen of waar je je vervolgopleiding gaat doen.

Overleg bij twijfel ALTIJD met de ledenadministratie wat je het beste kunt doen. Niks zeggen of niks doen en wachten met opzeggen tot ná 30 april is géén optie!Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
6-6  Jong seniorentoernooi “SEA YOU SOON”.
10-6  Diploma uitreiking Atheense school deeln
12-6  ATHENA DAG: een festival voor alle Athen
12-6  Laatste competitie zondag
18-6  Jongste Jeugd Dag
25-6  Athena Familie Hockey Toernooi
9-7  Internationaal B&C toernooi op AthenA
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren