4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTeamsamenstellingen jeugd 2022-2023

Nieuwsafbeelding
Beste (jeugd)leden, 

Onder aan deze mail vinden jullie de link naar google drive waarin je de teamsamenstellingen vindt voor alle jeugdteams van HC AthenA voor het seizoen 2022-2023. 

We snappen dat jullie niet kunnen wachten om te kijken wie er in welk team zit, maar wij vragen daarna graag jullie aandacht voor het volgende: De team samenstellingen zijn met de grootste zorg samengesteld. Vandaar dat we voor de selecties de afgelopen weken meerdere trainingen hebben georganiseerd, waarnaar is gekeken met hockeyprofessionals. Maar ook naar de andere teams is goed gekeken gedurende het jaar en naar de voorkeuren aangegeven in enquetes. Elk besluit is weloverwogen genomen. 

Wij begrijpen dat deze periode tot teleurstellingen kan leiden. Wij rekenen op jullie begrip dat wij geen enkele keuze licht hebben genomen. Eventuele vragen kunnen pas na 48 uur (dus vanaf dinsdagavond) gesteld worden. Vragen voor deze tijd worden niet beantwoord. Dit omdat ervaring ons heeft geleerd dat het goed is om alles even te laten bezinken. Mochten er dan nog vragen zijn richt deze dan graag tot de categorieleiders. En weet dan dat wij niet ingaan op vergelijkingen met anderen. Maar er kan wel meer verteld worden over procedures die tot keuzes hebben geleid. 

Hebben spelers vragen over wat zij beter kunnen doen om zich komend seizoen te ontwikkelen, moedigen wij dit aan. Deze vragen kunnen, door de spelers, gesteld worden aan de trainers van afgelopen jaar of de trainers van komend seizoen en gedurende het jaar verder. Zijn er andere onduidelijkheden, richt dan ook je vragen tot de Categorieleiders. Die kunnen je meer vertellen over bijvoorbeeld de Witte Rook of andere vragen met betrekking tot volgend seizoen en de seizoenstart. Met betrekking tot eerder bericht voor de terugkomdata van de ABC een correctie: 

Eerder is gecommuniceerd dat alle ABC 1 en 2 teams op 15 augustus beginnen en de rest vanaf 29 augustus. Hier zit een aanpassing in. De A en B 1 teams beginnen 15 augustus. De A en B 2 en C 1 en 2 beginnen 22 augustus. De andere teams beginnen 29 augustus. 

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen het weer tot een daverend succes te maken! 

Technisch Hart 
Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
16-7  Zomervakantie Regio Noord
28-8  Oefenwedstrijden Senioren
29-8  Start trainingen jongste jeugd deze week
30-8  Informatieavond oudertrainers woensdag e
3-9  Start competitie land.(sub)top A en B
3-9  Polderdag voor de jeugd
4-9  Oefenwedstrijden Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren