5-_MGL7312.jpg 4-_MGL7434.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sHockeybureau AthenA

Nieuwsafbeelding
Beste Hockeyers, Trainers, Coaches, Teambegeleiders, Vrijwilligers en Ouders,

Het hockeybureau is voor de zomer opgericht als onderdeel van het nieuwe Hockey Organisatie Plan (meer informatie hierover volgt op de inloopavond maandag 10 oktober). Het hockeybureau houdt zich bezig met alle organisatorische processen en werkt nauw samen met het technisch hart van AthenA dat zich bezig houdt met de hockeytechnische zaken. De eerste grote en uitdagende klus is ondertussen bijna volledig geklaard; het opstellen van een passend trainingsschema en het koppelen van (een) geschikte trainer(s) aan elk team. De krapte op de arbeidsmarkt zien we helaas ook op onze velden terug en zorgde voor een groter tekort aan trainers dan we gewend zijn. Met enig kunst- en vliegwerk en extra inzet van andere trainers zijn nu bijna alle gaten opgevuld. Binnenkort starten we met de schema's voor de zaaltrainingen. Wil je training geven op het veld en/of in de zaal of heb je een vraag over het trainingsschema? Stuur dan een berichtje naar het hockeybureau

Naast de schema's voor de veld- en zaaltrainingen vormt het hockeybureau nu ook het centrale meldpunt voor onze hockeyvelden. Is er een lamp stuk of werkt de sproeier niet (goed)? Stuur dan een berichtje naar het hockeybureau ovv je naam, team, datum, tijd, veldnummer en korte omschrijving van het probleem. In geval van spoed (bijvoorbeeld als de verlichting niet aan gaat als het donker wordt) kun je het beste even bellen of appen. Op de AthenA website en in de AthenA app gaan we de bekende problemen bijhouden zodat we niet op elke melding apart hoeven te reageren. We vragen om jullie begrip en geduld als het gaat om de snelheid van reparatie. Hier staat de gemeente voor aan de lat en zij zijn afhankelijk van aannemers en monteurs die helaas niet meteen paraat staan. Ook hier speelt de krapte op de arbeidsmarkt een rol.

Tot slot co├Ârdineert het hockeybureau ook de verdeling van de velden buiten de reguliere trainingen (ma-vr) en wedstrijden (za-zo) en tijdens de winter- en zomerstop en de verhuur van onze kleedkamers, toiletten en KantinA (bijv door scholen). Daarnaast kunnen aanvoerders, teambegeleiders, coaches & commissies via het Hockeybureau een ruimte reserveren in de KantinA voor een (team)bespreking of vergadering.

Voor vragen over de competitie en het reserveren van velden voor oefenwedstrijden op zaterdag en zondag kun je terecht bij het wedstrijdsecretariaat (wsjeugd voor zaterdag of wssenioren voor zondag).

Met sportieve groet,
Het HockeyBureau van AthenA
Op werkdagen (ma-vr) van 10 tot 14 uur telefonisch bereikbaar op 06 - 1615 5193
En alleen voor spoedgevallen van 17 tot 21 uur (verlichting)

Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
7-10  ATHENA AT NIGHT 2022
10-10  Scheidsrechters Examen
11-10  Scheidsrechters Examen
11-10  HO1 - voorbereiding
16-10  Bondscompetitie + inhaalwedstrijden
18-10  KNHB District Noord-Holland
23-10  Inhaalwedstrijden
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren