2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sScheidsrechtersavond - 21 November - 19u

Nieuwsafbeelding
Kom naar de Scheidsrechtersavond op 21 November om 19.00u met een inspirerende sessie door Coen van Bunge, recent uitgeroepen tot FIH Wereld scheidsrechter van het jaar!

TEAMFLUIT is de nieuwe naam vanuit de KNHB gericht op arbitrage activiteiten bij clubs. Ook bij AthenA zullen we dit seizoen weer een aantal Masterclasses,
bijeenkomsten en wedstrijdanalyses organiseren, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het plezier in fluiten. De afgelopen maanden hebben bijna 200 leden en ge├»nteresseerden de e-learning in het KNHB-college gevolgd en het digitaal examen afgerond. Momenteel hebben we 144 geslaagde scheidsrechters en met nog een tweetal examens aanstaande, loopt dit nog verder op. Voor alle geslaagden: van harte gefeliciteerd! Fijn dat jullie je kaart gehaald hebben. 

Om al deze nieuwe scheidsrechters een extra hart onder de riem te steken, hebben we Coen van Bunge, recent uitgeroepen tot FIH Wereld scheidsrechter van het jaar, bereid gevonden een inspirerende sessie te komen geven. Uiteraard zijn ook de wat gevorderde arbiters van harte welkom. Na een korte introductie en uitleg van Coen zullen we ook het veld opgaan om verschillende situaties en posities en looplijnen door te nemen.

Wanneer: maandag 21 november zal de sessie starten met de inloop vanaf 19:00 uur. De agenda zal binnenkort gedeeld worden op de site en in de verschillende arbitrage app groepen.

#FLUITMEE en kom ook!

De Arbitrage Commissie
Jan Willem, Maricke, Janniek, Riekus, Sybrand, Casper en Maarten

Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
3-12  Informatie ochtend spelbegeleiding O10 z
5-12  AthenA & KantinA gesloten
6-12  Zaalhockey instructies O14-O18
6-12  Informatie avond arbitrage zaal
7-12  Winteravond Hockey
9-12  Vrijwilligersdiner
10-12  Start Zaalcompetitie Jeugd & Senioren
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren