7-_LEX7026.jpg 1-_BOF9640.jpg 5-_MGL7312.jpg 2-_BOF9658.jpg 4-_MGL7434.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sTrainers/Coaches gezocht voor seizoen 23/24

Nieuwsafbeelding

Voor het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar meerdere trainers en mogelijk ook coaches. Voor onze selectieteams (O18, O16 & O14 teams 1 & 2) zoeken wij nog een aantal trainer/coaches (= twee trainingen en een wedstrijd per week). Daarnaast is er de mogelijkheid om meer teams training te geven en zo meerdere uren per dag te maken. Ook zoeken wij trainers voor meerdere teams als je niet wilt coachen maar wel training wilt geven.


HC AthenA is een jonge club met veel potentie. Gelegen in Amsterdam vlakbij het Science Park zijn wij aantrekkelijk voor zowel jeugd als studenten. Wij focussen ons dan ook niet alleen op de selectieteams maar willen dat al onze leden en teams zich op dezelfde manier verder kunnen ontwikkelen. Wij geloven erin dat elk individu op zoek is naar een lerende omgeving en zich steeds verder wil ontwikkelen. Met 2200 leden is HC AthenA een grote club die nu een kwaliteitsslag wil maken en daar hebben we jou bij nodig! 


Onze selectieteams spelen van de Landelijke competities tot en met de Tweede klasse. Het doel is om de komende jaren structureel minimaal in de Super competitie te spelen met de eerste teams en met de tweede teams minimaal Eerste klasse. Daarnaast willen wij dat de andere teams de aansluiting behouden en dus ook meegroeien met het niveau van de selectieteams. Daarom zijn wij op zoek naar (jonge) trainers/coaches die hier de komende jaren in mee willen investeren! Wij zijn op zoek naar trainers met potentie die graag meegroeien, steeds harder willen gaan trainen met onze teams en zo niet alleen het team maar ook zichzelf steeds verder ontwikkelen. En op termijn het stokje weer overdragen aan een nieuwe generatie. 


Heb je interesse? Stuur dan je hockey CV naar het Hockeybureau van AthenA en dan nemen wij daarna contact met je op om een keer training te komen geven!


Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
4-4  Bestuursvergadering
8-4  Inhaaldag Jeugd + Senioren
9-4  Geen wedstrijden ivm Pasen
10-4  Geen trainingen ivm Pasen
24-4  Sportways Hockeykamp
24-4  Geen jeugdtrainingen ivm meivakantie
27-4  Geen trainingen ivm Koningsdag & Meivaka
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren