4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 7-_LEX7026.jpg 2-_BOF9658.jpg 1-_BOF9640.jpg
Wedstrijdschema's
Fluitschema'sROC Sport & Bewegen

Nieuwsafbeelding

Hallo allemaal,

Misschien hebben jullie in het najaar of nu in het voorjaar op de dinsdag en woensdag veel rode shirtjes op de velden zien staan. Sinds dit schooljaar zijn wij met het eerste jaar van de opleiding Sport en Bewegen Amsterdam begonnen met sportlessen op jullie mooie locatie.

Wij hebben bij jullie veldsport en bij AV’23 hebben wij onze atletiek lessen. Dit betekent voor ons dat de studenten hier ruim een dagdeel aanwezig zijn. Tussendoor kan het voorkomen dat er enkele lessen plaatsvinden in het clubhuis over de theorie van deze sportlessen. 

Sport en Bewegen Amsterdam is een niveau 2/3/4 opleiding op MBO niveau in Amsterdam Zuid tegenover de RAI. Wij leiden hier studenten op om als sport trainer/coach/ coördinator aan de slag te gaan. Wij vinden het als Amsterdamse opleiding belangrijk om ook daadwerkelijk in Amsterdam onze sportlessen te verzorgen, zodat we dicht bij de Amsterdamse sportverenigingen zitten waar onze studenten wellicht later ook aan het werk kunnen gaan, wellicht ook bij die van jullie!

Wij zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, mocht er iets zijn, geef dit dan bij ons aan!

Met sportieve groeten, docenten en studenten van Sport & Bewegen ROC Amsterdam.Vertrouwenspersonen Athena
Agenda
10-6  Laatste speeldag jeugd
10-6  Overleg Jongste Jeugd Dag
11-6  AthenA Dag Seizoen 22/23
13-6  ROC Sport & Bewegen
13-6  Bestuursvergadering
13-6  Nieuwe benjamins 2023-2024 informatieavo
14-6  ROC Sport & Bewegen
hele agenda
Athena tweets
Privacy

Alle Sponsoren