6-_MGL1174.jpg 4-_MGL7434.jpg 5-_MGL7312.jpg 9-_MGL7836.jpg 1-_BOF9640.jpg 2-_BOF9658.jpg 8-DSCF2234.jpg 7-_LEX7026.jpg 3-_BOF9678.jpgABN AMRO

ABN AMRO houdt van hockey 
We hebben altijd van hockey gehouden. Daarom zijn we hoofdsponsor van zes hoofdklasseclubs: Amsterdam, Bloemendaal, Laren, Oranje Zwart, Rotterdam en HGC. 

En dan zijn er nog 50 andere hockeyclubs in Nederland die we financieel steunen. Lokale verenigingen, waar veel van onze klanten actief zijn, kunnen zo hun sportieve doelen bereiken. En we stimuleren nieuw talent. Als sponsor van verschillende evenementen en organisaties dragen we bij aan de ontwikkeling van de Nederlandse hockeysport. 

ABN AMRO en HC AthenA
Wij zijn daarom doelbewust hoofdsponsor geworden van HC AthenA. De visie en ontwikkeling van de club past precies bij ons en samen kunnen we elkaar versterken. AthenA en ABN AMRO delen de ambitie om innovatief en duurzaam te zijn. Zo heeft ABN AMRO aan de basis gestaan van de Euro Hockey League, waar de basis is gelegd voor veel hockeyinnovaties die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt in het hockey. Daarnaast zijn zowel AthenA en ABN AMRO bezig met het duurzaam inrichten van hockey. Samen trekken beide partijen op om te laten zien dat duurzaamheid en hockey prima samen gaan en bijdragen aan een nog mooiere hockeyvereniging. 

Met veel plezier is ABN AMRO dus hoofdsponsor van AthenA en trekken we samen met de club op om voor beide partijen het maximale eruit te halen.


 
Wedstrijdschema's
Fluitschema's
Teams
Athena tweets
Agenda
12-8  Start trainingen selectiegroep AB en 1e
19-8  Hockeykamp Athena
19-8  Start trainingen 2e teams C en 1e en 2e
26-8  Start trainingen Jeugd alle overige team
26-8  Witte Rook Jongens A
27-8  Startbijeenkomst JJ trainers
28-8  ABNAMRO CUP
hele agenda

Alle Sponsoren